Статус:
Повідом.: 3026
Повідом.: 3026
- 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Згадати все...Згадаємо вибори 2014
Форум страждає від навали навколовиборчої істерії. Тролі та агітатори заполонили всі теми. І чомусь реально відсутня порівняльна та аналітична дискусія щодо кандидатів. Одна істерія прихильників та найнятих тролів клоуна, та так званих "порохоботів". Я хочу нагадати трішки своєї аналітики від 2014:
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=45257002#post45257002
Щодо існуючих на 2019 рік кандидатів я б сказав теж саме. Тільки прізвище Тягнибок заміню на Кошулинський.
Ну а щодо топа намальованих рейтингів Зеленського.... Тут тільки трьома словами: не дай боже.
А таки я прошу всіх українців справді ДУМАТИ на голосуванні
Форум страждає від навали навколовиборчої істерії. Тролі та агітатори заполонили всі теми. І чомусь реально відсутня порівняльна та аналітична дискусія щодо кандидатів. Одна істерія прихильників та найнятих тролів клоуна, та так званих "порохоботів". Я хочу нагадати трішки своєї аналітики від 2014:
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=45257002#post45257002
На разі я бачу, що моя аналітика справдилася.Реально нам потрібен президент, що може вести жорстку політику щодо екстримістів, здатен вести реальні військові дії проти окупанта. Ну і звісно розбиратися в економіці.
Як би там не було, але на це здатні лише декілька осіб: Порошенко, Тимошенко, Тягнибок.
Порошенко найбільш підходить з точки зору економічного розвитку і жорсткої політики. Але є нюанси. У нього, з моєї точки зору, є одночасно і великий плюс і великий мінус - він здатен домовлятися з будь-ким. Можливо й закулисно.
Тимошенко - це кризис-менеджер. Реально здатна в швидкій перспективі зайнятися проблемою. Це її найбільша перевага над усіма. Але в неї є мінуси: популізм, аферизм.
Тягнибок: сильний державник, фактично єдиний з кандидатів, з чітким державним баченням і стійкою незміною позицією. Звісно, не такий економіст як Тимошенко і Порошенко, але це доповнить його команда.
І саме головне. Не забувайте, що ми обираємо не тільки Президента, а й його команду.
порівняємо команди:
Порошенко - основа його команди - це люди з його бізнес середовища та політичних партій Соборність та Наша Україна. Люди звичайно професійні, але нам маловідомі. Політична частина команди здебільшого фактично формуватиметься вже після виборів.
Тимошенко - основа команди - Батьківщина. Частина з них - політичні флюгери, частина - популісти та к розподіляться повноваження після виборів - все залежить від Юлі. Хто що отримає, хто за заслуги, хто через домовленості...
Тягнибок - основа команди - партія Свобода. Єдина з парламентських партій, в якій не було жодної тушки. Партія дуже дисциплінована, Партія з чіткою політичною програмою, партія середнього (а не олігархічного!!!) бізнесу. Можливо це команда не таких спеців, як у Порошенка та Тимошенко, однак принамі патріотизм в них на порядок вище.
Щодо існуючих на 2019 рік кандидатів я б сказав теж саме. Тільки прізвище Тягнибок заміню на Кошулинський.
Ну а щодо топа намальованих рейтингів Зеленського.... Тут тільки трьома словами: не дай боже.
А таки я прошу всіх українців справді ДУМАТИ на голосуванні