Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зеленський: Єрмак написав заяву про звільнення

• Автор теми Автор теми АТН
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 49448
Адреса: Харків
Зеленський: Єрмак написав заяву про звільнення

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак написав заяву про відставку. Перед цим у нього провели обшуки НАБУ і САП.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Завтра будуть консультації з новими кандидатами на цю посаду. Відбудеться повне перезавантаження офісу Президента», – наголосив Зеленський.

Глава держави висловив вдячність Єрмаку за те, що «українська позиція в переговорному треку завжди була ним представлена саме так, як і має бути».

«Завжди це була патріотична позиція. Але я хочу, щоб не було чуток і спекуляцій. Що стосується нового керівника Офісу, завтра я проведу консультації з тими, хто може очолити цю інституцію», – додав Зеленський.

Нагадаємо, вранці 28 листопада Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура прийшли з обшуками до Єрмака. Сам Єрмак це підтвердив і додав, що на місці працювали його адвокати, які взаємодіяли з правоохоронцями.

Раніше нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк стверджував, що Єрмак фігурує на «плівках Міндіча» під кодовим іменем «Алі Баба».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

АТН
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак написав заяву про відставку. Перед цим у нього провели обшуки НАБУ і САП.

iub-jC98uBIUr-Yd1bR2RSKF5viRC0AJJ5OI8_Y_MSBsfdypfA.webp

Новина на сайті АТН

Назад
Зверху Знизу