А я казав, розбирайте, що подобається, поки є вибір, потім рознарядку на сталеварів отримаєтеОператор екскаватора для жінки то є важка робота.
Наступна пропозиція - машиніст підйомного крана на будівництві.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А я казав, розбирайте, що подобається, поки є вибір, потім рознарядку на сталеварів отримаєтеОператор екскаватора для жінки то є важка робота.
Это на башенный кран.А на гусеничном не надо никуда высоко подыматься.Хотя на башенных,мостовых,козловых кранах работали раньше в основном женщиныКажется, по обледенелым ступеням нужно было подняться и что-то сделать в непогоду.
Оператор екскаватора для жінки то є важка робота.
В Україні зараз жінок навчають бути водіями вантажівок (фур по народному). Чудово! Я прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.Про слабку стать - це начебто сексизм)))
В Україні зараз жінок навчають бути водіями вантажівок (фур по народному). Чудово! Я прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.
Заплатить бабок, їй поміняютьЯ прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.
Я вчера подумала, что опять заболела смертельной болезнью.В Україні зараз жінок навчають бути водіями вантажівок (фур по народному). Чудово! Я прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.
А тобі ще сталеваркою працювати, давай - давайЯ вчера подумала, что опять заболела смертельной болезнью.
К вечеру кольнуло в животе справа. Аппендикс? Желчный??
Потом прошло, но кольнуло слева. Ну все, поджелудочная.
А это я сдуру принесла из магазина 2 баклажки по 6 литров питьевой воды. 25% от моего веса. Ну и растянула немного связки. А тут колесо от фуры.
От одного вида можно заболеть.
Це як моя дружина купила автівку без запаски. Каже - мені дали сервісну картку, якщо я проб'ю колесо то мені приїдуть і його поміняютьЗаплатить бабок, їй поміняють
Розумна жінкаЦе як моя дружина купила автівку без запаски. Каже - мені дали сервісну картку, якщо я проб'ю колесо то мені приїдуть і його поміняють
То хай АхметкаА тобі ще сталеваркою працювати, давай - давай
Ну раз на морду не вышла и в апгрейд вовремя не вложилась то пиздуй на фуру. На самом деле естественный отбор в действии. Дедушка Дарвин хуйни не писал.В Україні зараз жінок навчають бути водіями вантажівок (фур по народному). Чудово! Я прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.
Ну от до нього рознарядку і отримаєш по остаточному принципуТо хай Ахметка
Есть (были) такие женщины в Харькове. Даже в возрастеОператор екскаватора для жінки то є важка робота.
Я уявляю, що ті, хто запрошує жінок про це подумали, купили спеціальні приспособи, а також чоловічий підрозділ для важкого техобслуговування , що не кожен день потрібно...В Україні зараз жінок навчають бути водіями вантажівок (фур по народному). Чудово! Я прям уявляю як вони колесо на тій фурі міняють.
А это?
На порядок -это в десять раз. Ты точно это хотел сказать?В том же Китае очень много женщин работает на строительной технике.И ничего в этом удивительного нет.Но там и техника на порядок выше и лучше
кто тебе сказал, что ей добровольно приносили? ты не знаешь, что в нашей стране очень часто людей просто ставят в такое положение - или заплатишь или ничего не будет... ты не знал об этом или прикидываешься дурнем?Так, Крупа негідниця, але ж хто приніс їй добровільно ці мільйони доларів...
Челоаек не понимает что это нормальная услуга. И да он действительно пидстаркуватый дурачоккто тебе сказал, что ей добровольно приносили? ты не знаешь, что в нашей стране очень часто людей просто ставят в такое положение - или заплатишь или ничего не будет... ты не знал об этом или прикидываешься дурнем?