Все, кто занимался авиамоделизмом, знают, шо железо-фосфат при неудачном стечении обстоятельств тоже горит, но намного реже, чем литий, конечно.То NMC на відео, а ось Lifepo4. Як казав nvr4d в темі про зарядні станції, горить газ, що виходить при хімічній реакції
То паль якась, бо Power Queen на вигляд пристойний і на прізматиках, а не пакетах:Всередині - кульочки
Жирным курсивом написана какая то дичь...Можно ли хранить аккумулятор на жаре?
Если в помещении температура воздуха будет выше 20 °С, то разрядка произойдет в 7 раз быстрее. Рядом с батареей не должно быть нагревательных приборов. Они должны быть на расстоянии более 1 м. АКБ должна быть полностью заряжена, чтобы не допустить сульфатацию и уменьшения емкости.
если воды не будет месяц, нужно не ямы копать из города валить, так как начнутся эпидемии и не вымешлинные типа короны, а реальные холера/чумаНаивные вы и нэ бачили шмаленого вовка.
Тре копати вигрібну яму і колодязь.
Не буде електрики, нічим качати воду.
Будете ходити заср... навкруги генераторів.
Холера и чума - летние болезни.если воды не будет месяц, нужно не ямы копать из города валить, так как начнутся эпидемии и не вымешлинные типа короны, а реальные холера/чума
Зарядка від генератора авто роздула акуми (вони ще й без BMS були та інколи 60А зварочним підзаряджались)як у нашого він-спеціаліста alfa246
Це жіпа.вони ще й без BMS були
Та нічо, купить щеЦе жіпа.
Наскільки я інженер, до такого я не додумався.
Ні, серйозно. Не робіть такої хуйні. У вас гарантовано літій-залізо ВНЄЗАПНО перезарядиться і його роздує. Нахуя взагалі таке робити, я не розумію. Ти ж сука купуєш батарейки, щоб десь їх використовувати. Так купи ж блядь нормальну зарядку, БМСку, дочекайся і заряджай.
Навіть сука йобані китайці SOUOP, які продали нашим військовим дефективні зарядні станції з абсолютно уйобищними збірками батарей, зробили там все для того, щоб з батарейками все було добре.
Я просто хуєю з наших людей.
То шо купить ще, то точно шо нічо.Та нічо, купить ще
Це в кого "пальці вєєром" та гроші в гаманець не вміщаються. Цей pylontech дурних грошей коштує. Хто розумний, той бере елементи в Голландії на NKON.nl, систему BMS від jkong на Алі та робить власну акумуляторну збірку. Виходить вдвічі дешевше.Кто побогаче берет в квартиру такое.Цена вопроса около 3000$.
Таких людей,що можуть зробити вищеперераховане можна на пальцях порахувати.Це в кого "пальці вєєром" та гроші в гаманець не вміщаються. Цей pylontech дурних грошей коштує. Хто розумний, той бере елементи в Голландії на NKON.nl, систему BMS від jkong на Алі та робить власну акумуляторну збірку. Виходить вдвічі дешевше.