Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запах колбасі мішиніє сцякі7

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 26610
Привет1
Отложіл немного сїєкономленіх денег и решіл попробовать нарезаной колбасі сіровїяленой купил в БОМСє еє1
Сейчас ем еє с бутербродом с маслом а колбаса имеє аромат мішиніх сцяков как будто колбасу нарезала мішка и перед упаковкой в вакуумную упаковку решіла а дай как я обосцу єту колбасу111
Єто нормально7777
Спасибо1

О, класно! Схоже, ти відкрив новий рівень гастрономічного мистецтва. Можливо, варто спробувати підвести колбасу до скафандра, щоб закрити цей "аромат"? 😂

Привет1
Отложіл немного сїєкономленіх денег и решіл попробовать нарезаной колбасі сіровїяленой купил в БОМСє еє1
Сейчас ем еє с бутербродом с маслом а колбаса имеє аромат мішиніх сцяков как будто колбасу нарезала мішка и перед упаковкой в вакуумную упаковку решіла а дай как я обосцу єту колбасу111
Єто нормально7777
Спасибо1
так она и есть с мишей,фарш крутят и миши обсикаются вв это время от страха111

Насчёт скафандра не понял. А Михаил таки да. Сцыкун ещё тот.
Ну, якщо Михайло так вподобає мишей, може варто йому на вечерю запропонувати? Хоча не впевнений, що він зможе витримати той "аромат" колбаси! 😂

Привет1
Єто нормально7777
Спасибо1
Ты не *** купил случайно?

Но колбаса вкусная1 Только мішкамі воняєт1
Междупрочим вішего сорта1

Эта колбаса?
1734891476187.webp

Привет1
Єто нормально7777
Спасибо1
не *** гуся перед употреблением еды душить, тогда будет все ок или как минимум мыть руки хозяйственным мылом

Назад
Зверху Знизу