• Оплата через МоноБанк працює у тестовому режимі. Пілся оплати напишить адміну Dimoks. Дякуємо

Замена лобового. Какое и где?

🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
тогда лучше оригинал брать и то не факт
1727251605296.png

Увидел тему. у меня а4б7, нужное лобовое. кто какое посоветует брать, китай пойдет? оригинал там цены космос...

не шарю.. на китаї нема можливості поставити рідний датчик? чи лобове потрібно шукати з датчиком?

хотів почути поради, щодо виробників, а не "стьоб" дякую))
Ок. На одній з машин стояло китайське скло. XYG. Років 5-6 стояло на олй момент коли я її купив. Було нормально і датчики працювали.

Увидел тему. у меня а4б7, нужное лобовое. кто какое посоветует брать, китай пойдет? оригинал там цены космос...
А якщо б.у пошукать по разборкам та шротам? Як на мене краще б.у ориг. ніж китай..

в Україні скло це розхідник такий самий як гума. завжди краще нове скло і міняти як тільки починає затиратись, ніж затертий оригінал який потрібний тільки дурням при купівлі авто..

Останнє редагування:
А якщо б.у пошукать по разборкам та шротам? Як на мене краще б.у ориг. ніж китай..
Навіщо тобі б/у скло? В тебе вже ж є одне.
Я можу ще зрозуміти кузовні запчастини б/у оригінальні шукати, бо китай/тайвань і т.п тупо мʼяте та без цинку. Але скло китайозі робити навчились нормальне.

завжди краще нове скло і міняти як тільки починає затиратись, ніж затертий оригінал який потрібний тільки дурням при купівлі авто..
Не завжди.
Замінять тобі раз неякісно і потім або вода в салон, або рамка скла/дах почнут іржавіти.

Не завжди.
Замінять тобі раз неякісно і потім або вода в салон, або рамка скла/дах почнут іржавіти.
ох аргумент 55 левела )))
ну то не заправляйся, бо заправишся лайном - тачка їхати перестане

хінт - міняй якісно

ох аргумент 55 левела )))
ну то не заправляйся, бо заправишся лайном - тачка їхати перестане

хінт - міняй якісно
Міняй якісно - це як? Від тебе типу щось і якось залежить? Самому міняти? Вибрати фірму з гарними відгуками? І вони типу ніколи-ніколи не помиляються? Лол.
Якщо ти не бачив подібного, це не значить, що такого не існує.

🤦‍♂️ дивний ти і аргументи дивні.
ну не міняй, катайся з затертим ))
Я лишень прокоментував твоє сміливе твердження, що нове завжди краще оригінального.
Ні, не завжди.
Я більше нічого іншого не хотів сказати. А ти мене вже дивним назвав і рекомендуєш щось.

Але так, їзжу з рідним склом, якому вже 9 років, як і машині. Але з обома все ок, дякую за турботу.

Я лишень прокоментував твоє сміливе твердження, що нове завжди краще оригінального.
Ні, не завжди.
Я більше нічого іншого не хотів сказати. А ти мене вже дивним назвав і рекомендуєш щось.

Але так, їзжу з рідним склом, якому вже 9 років, як і машині. Але з обома все ок, дякую за турботу.
Нове завжди краще старого затертого. Нове теж може бути оригінальним доречі. Те що ти їздиш з девʼятирічним не значить що воно затерте бо по перше живеш в німеччині, а не в харкові, по друге можливо ти щітки міняєш по регламенту і на оригінальні, і не треш брудне скло ганчірками на заправках. Вік нічо не каже про стан якщо коротко.

Я тебе назвав дивним, бо ти до мого твердження застосував прийом опудала і успішно його розбив, бо вочєвить з оригінальним тезісом сперечатись сенсу нема. І це справді дивно, бо який сенс таке робити, невже тобі так залежало на тому. Тому так, можу порекомендувати не міняти гальмівну рідину (9 років бажано), бо раптом неякісно поміняють і гальмувати стане гірше.

По-перше, "затерте" це не об'єктивне твердження.
По-друге, ти там зробив наголос на тому, що комусь "погане" але "з заводу" краще за нове і це, мовляв, неправильно.

Так от є люди, котрі бачили в своєму житті трохи більше за тебе, тому мають таку думку.

Якщо захотіти, можна багато найти проблем на ютубі, пов'язаних саме із заміною скла. Заміна скла це не заправка. Без пального не поїдеш нікуди. А от зі старим склом - будь ласка. Так само і гальмівна рідина. Її важко замінити "погано" і це можливо зробити самому, що я, до речі, і роблю.
Тому якщо володаря стан скла влаштовує - то хай не міняє. Ризикувати наслідками заради новішого скла? Ну таке. Не бачу проблем не міняти, коротше.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу