- 🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
серьезно? 4 года прошлопросто напишу про нюанс, если есть датчик дождя тогда может работать не правильно после замены, тогда лучше оригинал брать и то не факт

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
серьезно? 4 года прошлопросто напишу про нюанс, если есть датчик дождя тогда может работать не правильно после замены, тогда лучше оригинал брать и то не факт
то для будущих поколений инфа ))серьезно? 4 года прошло![]()
тогда лучше оригинал брать и то не факт
Бери хороше. Погане - не бери.Увидел тему. у меня а4б7, нужное лобовое. кто какое посоветует брать, китай пойдет? оригинал там цены космос...
хотів почути поради, щодо виробників, а не "стьоб" дякую))Бери хороше. Погане - не бери.
Міркуй про датчик дощухотів почути поради, щодо виробників, а не "стьоб" дякую))
Ок. На одній з машин стояло китайське скло. XYG. Років 5-6 стояло на олй момент коли я її купив. Було нормально і датчики працювали.хотів почути поради, щодо виробників, а не "стьоб" дякую))
А якщо б.у пошукать по разборкам та шротам? Як на мене краще б.у ориг. ніж китай..Увидел тему. у меня а4б7, нужное лобовое. кто какое посоветует брать, китай пойдет? оригинал там цены космос...
Чем лучше?Ставил Китай,все окА якщо б.у пошукать по разборкам та шротам? Як на мене краще б.у ориг. ніж китай..
Навіщо тобі б/у скло? В тебе вже ж є одне.А якщо б.у пошукать по разборкам та шротам? Як на мене краще б.у ориг. ніж китай..
Не завжди.завжди краще нове скло і міняти як тільки починає затиратись, ніж затертий оригінал який потрібний тільки дурням при купівлі авто..
ох аргумент 55 левела )))Не завжди.
Замінять тобі раз неякісно і потім або вода в салон, або рамка скла/дах почнут іржавіти.
Міняй якісно - це як? Від тебе типу щось і якось залежить? Самому міняти? Вибрати фірму з гарними відгуками? І вони типу ніколи-ніколи не помиляються? Лол.ох аргумент 55 левела )))
ну то не заправляйся, бо заправишся лайном - тачка їхати перестане
хінт - міняй якісно
🤦♂️ дивний ти і аргументи дивні.Від тебе типу щось і якось залежить?
Я лишень прокоментував твоє сміливе твердження, що нове завжди краще оригінального.🤦♂️ дивний ти і аргументи дивні.
ну не міняй, катайся з затертим ))
Нове завжди краще старого затертого. Нове теж може бути оригінальним доречі. Те що ти їздиш з девʼятирічним не значить що воно затерте бо по перше живеш в німеччині, а не в харкові, по друге можливо ти щітки міняєш по регламенту і на оригінальні, і не треш брудне скло ганчірками на заправках. Вік нічо не каже про стан якщо коротко.Я лишень прокоментував твоє сміливе твердження, що нове завжди краще оригінального.
Ні, не завжди.
Я більше нічого іншого не хотів сказати. А ти мене вже дивним назвав і рекомендуєш щось.
Але так, їзжу з рідним склом, якому вже 9 років, як і машині. Але з обома все ок, дякую за турботу.