Dimoks
Адмін
Статус: Офлайн
Повідом.: 71219
Повідом.: 71219
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Этот отец бросил детей когда они были маленькие и свалил в россиюСтосовно переписки - якби в мене таке було, я б сприймав його не як родича, ким би він мені не був, а як ворога
Зрозуміло. Можна сказати, мені таке нажаль знайомо. Тільки не розумію, навіщо там хтось лайкнув, що «подобається». А так, ситуація нажаль, дуже знайома?Этот отец бросил детей когда они были маленькие и свалил в россию
С инстаграмма выше
Переглянути вкладення 13231538
Это не важно, когда бросил … он отец… к сожалению был … стал ******ью тупой… «своя правда»… нелюдиЭтот отец бросил детей когда они были маленькие и свалил в россию
С инстаграмма выше
Переглянути вкладення 13231538
А чому став? Та він їй і був.стал ******ью тупой

Да, конечно. Но был же когда- то отцом . Сын на войне , а у него «не все так однозначно», сволота…А чому став? Та він їй і був.
Кинути дружину з дітьми і звалити від аліментів в іншу країну це вже сволота.
Тільки біологічним? Це не "бути батьком"Да, конечно. Но был же когда- то отцом .
а деякі телепні й досі крякають про "какая разніца", наче мова немає значення... ?♂️?♂️?♂️Только биологическим? Это не быть отцом
Та то не українці, то *****ноЯ кажу порахуйте скільки українців воює проти України, чи просто здає позиції!