Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Загинув українець Артур Асадов. Скрин листування з його батьком, який воює за росію

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
? Шкода. Земля йому пухом. Як завжди, йдуть найкращі? Хай він покоється з миром.

Стосовно переписки - якби в мене таке було, я б сприймав його не як родича, ким би він мені не був, а як ворога?

Нагорода - я вважаю, Героїв потрібно цінувати, і якщо людина заслуговує на звання Герой України - то повинна отримати це.

Ще один наш загинув, ще одна трагедія... Клятих русаків, треба просто нещадно мочити. Помста повинна бути, і така, щоб мало їм не здалося.

Загиблому воїну - вічна пам'ять?

Этот отец бросил детей когда они были маленькие и свалил в россию
С инстаграмма выше

Переглянути вкладення 13231538
Зрозуміло. Можна сказати, мені таке нажаль знайомо. Тільки не розумію, навіщо там хтось лайкнув, що «подобається». А так, ситуація нажаль, дуже знайома?

Вчера прочитала еще об одном герое из Киева… Известный киевский экскурсовод и активист , автор блога «Исчезающий Киев», Сергей Миронов. Зашла к нему на страничку…
Во истину, погибают лучшие… Наш товарищ недавно… Юра Шаповал… Они все герои, без пафоса, настоящие!
Плачу… ненавижу… нелюди… за что?!!!

А чому став? Та він їй і був.
Кинути дружину з дітьми і звалити від аліментів в іншу країну це вже сволота.
Да, конечно. Но был же когда- то отцом . Сын на войне , а у него «не все так однозначно», сволота…

Только биологическим? Это не быть отцом
а деякі телепні й досі крякають про "какая разніца", наче мова немає значення... ?‍♂️?‍♂️?‍♂️
Я кажу порахуйте скільки українців воює проти України, чи просто здає позиції!

Назад
Зверху Знизу