Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Доступно для Зеленоботов про то почему их сейчас чмырят нормальные люди:

“Не настільки страшно, хто ж буде президентом, а хто поруч з нами живе” – львів’янин

Український фотограф, львів’янин Володимир Шурубура на своїй сторінці у Facebook прокоментував ситуацію з виборами в Україні:

“Не настільки страшно, хто ж в підсумку буде президентом, наскільки страшно, хто поруч з нами живе в цій країні. Президент – то на 5 років. Так, це біда! 5 років нашого життя! Та зрештою, пережили Федоровича, то і Олександровича переживемо. Але от ті майже 30% українців – то ж не просто статистика. Це люди, з якими ми щоранку вітаємось в будинку, їдемо в однім купе потяга, працюємо в бізнесі і купуємо у них каву. Щодня! Вони з нами і поруч! І це не на 5 років! Це назавжди!

Це не лише вибори президента, це загальний ****із крові країни. Тепер чітко зрозуміло скільки і чого тут є.
Залишаються примарні сподівання на другий тур, та оптимізму перед першим було куди більше.
Результати першого туру (або поки даних екзит-полів) – це сигнал. Всім. Українцям і елітам, лідерам думок та владі. Це абсолютно новий кейс у політичній технології.

Варто зазначити, що і чинний президент мав реальну можливість отримати значно кращий результат, якщо б за 5 років в Україні була проведена справді судова реформа, були результати боротьби з корупцією, була реакція влади не очевидну несправедливість, були відповіді по Медведчуку та всім решта такого ж типу антиукраїнської діяльності. Це все можна було зробити. Але була ілюзія що можна і так. Думайте тепер!

З іншого боку, такий відсоток в чинного президента тому, що в українців патологічний потяг до “оригінальності”. Багато виборців побачили щось не надто святе та месіанське у персоні Порошенка і розпорошили свої відсотки поміж прекрасними, мудрими, патріотичними людьми: Кошулинським, Гриценком, Смешком та Безсмертним. Це може дати смертельний результат країні. Наше невміння об’єднуватись і бути реалістами нас не раз знищувало. І ось ми тут знову.

Я маю купу питань та претензій до Порошенка, але я реаліст. Я розумію, що в цей момент, в цій країні і з цим народом нам кращого лідера не дано. Ні, кращі є, але не настільки національно об’єднавчі.

Зеленський тут взагалі ні до чого. Це не про нього. Він такий, як його присутність на дебатах. Просто чорна діра. Цих 30% – це вирок всій політичній еліті за усі роки. Ви конвертували людську неосвіченість, страх та бідність у політичний капітал весь час. Ви ділили країну на схід і захід, на бідних і багатих, а тепер країна вас помножила на нуль. 30% – це не відсоток боротьби, це відсоток апатії і втоми. Вони не готові йти на жертви, аби захистити свій вибір. В них це фан та прикол. А боротись і вмирати меншості, як врешті і у всі часи.

Дуже б не хотів, щоб ми колись згадували цих 5 років, з 2014 по 2019, як найкращі роки країни. Особисто мені в цей період складніше ніж весь час до того, але я вперше відчував себе вдома, українцем в Україні. Я відчував, що у мене далеко не святий, та все ж український президент. Я відчував, що він бореться за мою країну. Сподіваюсь, що здоровий глузд таки візьме гору”.

prolviv.com

Зачем мне собака? :confused:

да я ж тоже хз зачем ты бутуса приволок:незнаю:
Навроде того дурня окси, с зелененьким Мариуполем

bfa8jg.webp

Но, если, пульку серьёзно писать, то так и напрашивается: а не казачки ли, дяденьки, часом.

Изменены некоторые статьи договора через суды. Сам договор до сих пор в силе.

Странный вопрос после захвата территорий Грузии, захвата Крыма.

А вот так. Это в США Трампа контролирует Сенат, а нам к такому еще идти и идти. Мы только в начале этого пути.
Ну одно дело - где, у кого, по чем газ покупать и он бы покупался тогда обязательно, только цена была не в интересах Украины, и другое дело отдавать территорию. Врядли в суде скажут - ну, в целом правомерно отдали, только площадь территории уменьшим.

Ну так в мире вроде ж не признали законность отделения этих территорий.

А не в США, а в Германии, или Швейцарии не так? Президент может самолично вне закона отдать часть страны?

Не за Порохом, а за Украиной, которую уже два раза сливали подобные, двуличные твари. Первый раз прокатили Черновола, второй раз проголосовали за Овоща, который радостно призвал *******тов в Украину.

Рассказать тебе, какими будут первые действия Зеломойского после его избрания на пост президента?
1. Це ж треба дійти до такого маразма, щоб порівнювати світлої пам"яті В.Чорновола з олігархом Порошенком...
2. Порошенко боровся більше за все із неолігархом Гриценко, обливаючи його брудом, а на цьому тлі вискочила Беніна маска. І другий тур перетворився на боротьбу поміж двом олігархічними кланами. Цілком зрозуміло, що наслідки у будь-якому випадку будуть однаковими. Плюс зведення особистих рахунків.
3. Україна є державою із зовнішнім управлінням. Одна голка - МВФ чого варта. Через це у будь-якому випадку курс на євроінтеграцію та НАТО не зміниться.
4. Про плани Зеленського-Коломойського вже відомо... За оцінками, навіть, західних ЗМІ - це проамериканський курс.

Эти выборы – не Зеленский против Порошенко и не Порошенко против Коломойского...

На выборах борется не Зеленский и Порошенко и не Порошенко и Коломойский. Даже не русский мир против европейского выбора. Частично все это правда. Но на самом деле противостояние идет по другой линии. По линии эмоционального и рационального.

------
-----
----

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну, боль мень серьезно..

Дело за малым- если не новое , не с чистого листа ( кстати, я против чистого листа, - за кое что кое кому - надо дать, пардон, просраться, причем кровавым поносом), то тогда что должен сделать Петя?
Чтоб я ему не просто сказал спасибо за все хорошее, чтоб он не вляпался в Историю, войдя уже в нее пусть таким ...ком, но как меньшее зло?
Сколько и кому надо "руки рубать"? Иначе как примирить все это со справедливостью? "Закон мировой пощады требует уничтожения гада"- это надпись древнего манускрипта. Только так милосердие может примириться со справедливостью. Вот вам и "эмоции с рациональностью".
Пусть зло уничтожает зло в этом относительном, а не идеальном мире. Только что сделает рациональный Петр- вызовет еще большую негативную эмоцию, сметающую к чертям собачьим весь рацио.. или, таки, примирит кое что со справедливостью?

Что, хвост твой, триКАЛорный прищемили или калорадку отобрали?:D
За Яныка двумя руками голосовали, за Кравчука, а не патриота Черновола тремя руками.
Таким двуличным, как ты, всегда и со всеми удобно!

скоро сменишь аватарку и на ЗЕ :банан: будешь. А нет, так пойдешь бутылки собирать

Не за Порохом, а за Украиной, которую уже два раза сливали подобные, двуличные твари. Первый раз прокатили Черновола, второй раз проголосовали за Овоща, который радостно призвал *******тов в Украину.

комсюк за Черноволом заскулил...:D

Речь не о сравнении, а о факте того, что тогда тоже большинство проголосовало за угрёбка, как и за яныка чуть позже.
Не нужно пытаться запутать меня, переводя суть разговора в иное русло.

Угу.Так рассказать какими будут его первые реформы?
Не треба... Вже оголошено частково в інтерв"ю Зеленського, частково в інтерв"ю Разумкова... Та й Юраш про це говорив...
Я тебе не заплутував. Це у тебе в голові плутанина... Я тобі чітко по пунктах відповів на твій пост.

я тебе в лоб, о ? с какой целью ты репостишь бутуса, показывающего всему миру о настроение в армии - той структуры , во что вкладывали деньги и на что было упование #1 в предвыборном лозунге, а ты мне, казачок, *халва, халва*.

Ступай.

edgb1a.webp

Новое лицо Зекоманды вылезло. Это похоже будет не меньше чем вице-премьер :іржач:
В Израиле дела порешает и сразу прилетит

Так рассказать какими будут его первые реформы?
У Зеленського розповіли, коли будуть перші реформи і перші "посадки"

Так он врет, причем уже сейчас, ДО того, как его избрали. Ему соврать, что тебе два пальца обоссать.:D
Вангую – Референдум о движении в НАТО.
– Референдум о языке.
– Разрешение законодательно выступать нашим певцам ртом и игрокам еблом выступать в *******и.
– На украинском ТВ вновь пойдут «менты&K», «сваты&K» и другая в **** тыk.
Хто так тебе залякав? :іржач: Подивись краще інтерв"ю з Разумковим на каналі ЗІК.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу