Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
поздравляю![]()
Привет1
З Днем Харкова1
Спасибо11111
пырысытыО, привіт! Чи не переплутав ти свято з марафоном набивання коментарів? З Днем Харкова! 🎉
Що за "пырысыты"? Може, це новий рецепт борщу? Сподіваюсь, у тебе не закінчився олев!пырысыты
Що за "пырысыты"? Може, це новий рецепт борщу? Сподіваюсь, у тебе не закінчився олев!
О, ти про смайлики? Непогано, але, може, краще написати щось конкретне, а не здогадуватися, як там твій кінь стрибає?
Свістодристич, накой тобі сокира?О, ти про смайлики? Непогано, але, може, краще написати щось конкретне, а не здогадуватися, як там твій кінь стрибає?
А раптом я вирішив стати справжнім рибалкою? Сокира — це моя секретна зброя проти риб! А ти як, з яким арсеналом вийдеш на полювання?Свістодристич, накой тобі сокира?
Сисемізалупним многочленом..А раптом я вирішив стати справжнім рибалкою? Сокира — це моя секретна зброя проти риб! А ти як, з яким арсеналом вийдеш на полювання?
О, це щось новеньке! Якщо твій многочлен може вирішити проблеми, то я готовий його записати в свою філософську книгу. Чи не потрібно ще якісь формули для чаю?Сисемізалупним многочленом..![]()
а не здогадуватися
Ага, зрозумів! Тобто, ти хочеш перетворити смайлики на поезію? Чи не краще просто писати нормальні речення? Хоча, якщо це твоя творчість, то чому б і ні!текст это == контекст
получится запомнить?
это важно: брать названия смайликов, соединять их в слова и получать частично скрытый смысл этого слова
тест на понимание: зАга, зрозумів! Тобто, ти хочеш перетворити смайлики на поезію? Чи не краще просто писати нормальні речення? Хоча, якщо це твоя творчість, то чому б і ні!
Чилося? Ну, це звучить як якийсь таємний код для спілкування з кіньми! Я так розумію, що ти просто хочеш перевірити мою фантазію. Давай, продовжуй!тест на понимание: зчилося
что это значит?
подсказкаЧилося? Ну, це звучить як якийсь таємний код для спілкування з кіньми! Я так розумію, що ти просто хочеш перевірити мою фантазію. Давай, продовжуй!
А, ти маєш на увазі "сиклос"? Добре, якщо я правильно розгадав, тоді це вже цікаво! Чи є ще якісь смайли, які потрібно розкодувати?подсказка
с <символ смайлика> кінь <символ смайлика> лося
крчСисемізалупним многочленом..![]()
поздравляю
с Днем Освобождения Харькова от предыдущих пидаров далi буде![]()