3000 грн на місяць

Избирателю... от виборця...

• Автор теми Автор теми PerfecT
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 957
Избирателю... от виборця...

Вот, читая новости, наткнулся на коммент пользователя виборець на сайте unian//
Мене весь час дивують шановні виборці, які безоглядно вболівають за БЮТ чи інших "демократів". Таке враження, що їх чи зомбували, чи загіпнотизували, чи маком опоїли знанні фахівці гипнозу з спецорганів, що раніше таким чином створили "біле братство". Мабуть серед них багато сучасних молодиків, яки відносяться до всього, як до "клевого прикола". А вплив БЮТівських чаклунів дуже потужний й проводиться навіть на рівні підсвідомісті. На це "політичне утворення" працюють дуже міцні фахівці з галузей впливу і керування підсвідомості людини (в тому рахунку і масової) для підкорення їх свєї мети дальньої чи близької. Візьмемо, наприклад, добре відомий білий одяг з червоною відмітиной за формою серця. Той з нас, хто обізнан в історії давньої і середньовічної знає що це є одяги жерців, що робили людське криваве жертвопринесення. У ранньому середньовіччі ця символика разом з іншими атрибутами перейшла до сатанинських сект, що в своєму відправленні сатанинського культу займались людожерством та висмоктуванням людської крові. Усі ці дії, яки мали місце протягом багатьох тисячоліть, відбились у підсвідомості сучасної людини. Вони пов`язані з зонами страху, обожнення і підкорення в нашій психиці. Цім керуються наймані фахівці, коли на грунті БЮТа продовжують експерімент "білого братства". В цьому експеріменті також зацікавлені фахівці світових центрів працюючих в цьому напрямку. Сучасна Україна дуже добрий полігон для втілення різних експеріментів в багатьох галузях. До речі, підбір обличь близького оточення Тимошенко, її самої, а також вираз цих облич не випадковий. (Турчинов, Немиря, Шевченко і т.п.) Вони мають типові риси жерців, що стали до заклання жертви. Ще одно "співпадіння". Головний рейдер і банкир з оточення Юлі Тимошенко має прізвище - Корбан. Це слово на давньоєврейській мові визначає криваве жертвопринесення. До речі, на одній з телепередач "Свобода слова" він філософував про користь соціал-дарвінізму в українському суспільстві. Іншими словами виправдовував людожерство. Ось таки в нас справи. "Вій" Н.В. Гоголя дійсно присутний в нашій сучасності. Якщо пильно придивитись, ця сила як у творі Гоголя, так і зараз ворожа до суспільства, людини та ії віри.
Посилання видалено
Тут только одна мысль возникла...
ППКС!

чудовищный бред. Я конечно тоже Тюльку не люблю но какие - то жрецы приплетены? Автору - апстену.

чудовищный бред. Я конечно тоже Тюльку не люблю но какие - то жрецы приплетены? Автору - апстену.
Я конечно тоже в Лавагета не очень влюблён, но в данном случае с ним согласен.
+1

это какой же надо иметь воспалённый мозг, чтобы такого насочинять? Понятное дело что в БЮТ много "далеконеподарков". Один Турчинов чего стоит. Но такую хуйню выдумывать... Но тем не менее, целевая аудитория нашлась.

Как это ни смешно. Но помните историю "Белого Братствва"?
Такое ощущение, что это был чей-то эксперимент.

Больше всего порадовало заявление о том, что лица окружения ЮВТ имеют то же выражение, что лица жрецов, делавших человеческие жертвоприношения. :-)

Вывод: ТС просто обязан связаться с этим товарищем и жестко потребовать от него, чтобы он поделился с нами травой! Я тоже хочу такие глюки!!!

Прикалолсе, эк хлопца достали :). Наверно запугивали :). Что-то там от белого братства есть :) но не столько:).

Удивительно всё-таки, пиарят-пиарят, а толком запиарить не могут!
Неужели нету никаких нормальных контраргументов, кроме как обсудить
Юлькину косу, рожу Турчинова и прочую ерунду?
Полез, блин, в средневековье и древнееврейскую этимологию...
Лучше б касторки принял

Удивительно всё-таки, пиарят-пиарят, а толком запиарить не могут!
Неужели нету никаких нормальных контраргументов, кроме как обсудить
Юлькину косу, рожу Турчинова и прочую ерунду?
Полез, блин, в средневековье и древнееврейскую этимологию...
Лучше б касторки принял

Касторка - великая вещь.

Нет ничего необъяснимого, только факты...:D

Харьков/20070724 13:38/ Поважный Тарас, предприниматель /пгт.Валки, Харьковская обл./ в письме в редакцию газеты «Слободской край» /г.Харьков/ заявил, что отошел от БЮТ, потому что его заставили принять участие в центральном офисе партии в сектантском обряде: «зібрали групу людей, намастили чимось чоло і руки й наказали повторювати заклинання». Статья названа – «Не хочу бути «зомбі».
Цитата.
«…Часом усе це стало відкрито набувати явно неприродного характеру. Чи то приклад київського мера Юлію Володимирівну надихнув, чи «розкусив» він передчасно у власних інтересах її таємні оккультні технології, за що й потрапив у немилість, та тільки все частіше в БЮТ стали проявлятися ознаки явного... сектантства.
… Може, й не говорив би сьогодні про це, якби не став нещодавно безпосереднім учасником ще одних вельми цікавих подій. У травні нинішнього року був я запрошений у Київ на Туринську, 33 — у центральний офіс БЮТ. їхав з думкою, що мова піде про політичну ситуацію. нові партійні плани, стратегію на дострокові парламентські вибори.
А нас примусили брати участь... в якомусь дивному обряді. Зібрали групу людей, намастили чимось чоло і руки й наказали повторювати заклинання.
Людина я хрещена, щиро віруюча, тож навідріз відмовився повторювати ті заклинання й брати участь у цьому явно сатанинському обряді з елементами зомбування. і за таку немислиму непокору був «відлучений під наближених», незважаючи на всі попередні заслуги перед БЮТ.
Утім, я сьогодні справді радий тому, що мені вистачило сил і здорового глузду самому виплигнути з того човна, не давши перетворити себе на іцє одного «зомбі» в секті БЮТ»./

Источник: «Слободской край», газета /г.Харьков/

Карлсон, ты ошибся форумом. Это в ЛОЛ надо было постить. ;)

А то, чем лоб и руки ему намазали было коричневого цвета? Тогда наверное фошисты они! Интересно пахло соответствующим образом таинственное вещество?

Секта - это страшно..:(
А в остальном:confused:
Наверное так и есть....:yahoo:

Ю-ЛЯ ПРЕ-ЗИ-ДЕНТ!
Ю-ЛЯ ПРЕ-ЗИ-ДЕНТ!
Ю-ЛЯ ПРЕ-ЗИ-ДЕНТ!

Даме престол престол нададут и без спору!... :D

ГГ
Как ты прав... Дерьмо от дамы с кровавым сердцем...

Разве речь шла о дерьме?
И потом, Тимошенко всячески открещивается от этой рекламы. :D Или дама с кровавым сердцем - не Тимошенко?

Разве речь шла о дерьме?
И потом, Тимошенко всячески открещивается от этой рекламы. :D Или дама с кровавым сердцем - не Тимошенко?
Нет, это таки ЕЁ ДЕРЬМО...
ЕЁ РЕКЛАМА...
Просто обосралась с пиарщиками...:D

Назад
Зверху Знизу