Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Какая спячка - неделю снег всего.Скоро весна, а значит можно будет разчехлить свой вел после зимней спячки.
Зараз навпаки класно їздити - й весело по снігу було, по льоду теж весело, а зараз ще й ноги сухі, коли пішки мокрі, ну й знову таки весело по тій каші валити. Але звідки псевдовелосипедистам це знати...
я бы в неотапливаемом помещении вообще б не хранил велА так, в гараже места нет
я бы в неотапливаемом помещении вообще б не хранил вел
Кстати да. Жены кдейл стоит первую зиму в гараже, вчера смотрел, на некоторых болтах рыжики.
Хотя, мой старый трейл висел несколько зим на неотапливаемом балконе со старыми деревянными рамами, и хоть бы хны.
Я в коридоре ставлю. Щас приехал, пока грязь свежая, мокрой тряпкой прошелся, большую часть снял и хватит)
может сырость в гараже или вентиляция плохая
Все равно ставить негде, разве шо в подъезде кидать, но все равно даже грязный ашан спиздят.В меня для зими окремий вел класу ашан, який я роками не мию та не обслуговую ніяк бо нах і пох. Через рік болгаркою зрізаю переклюк задній та попкою викручую залишок бо інакше ніяк - прикипає. Беру на хт бу будь-що, що знайду недорого, касету, ланцюги доюзую з літніх велів.
Так, покатушничати нормально на ньому незручно бо він уебищный(хйл), але мені це не треба, задрався я їздити тими самими стежками. А по місту катати гуд.
И не мой - развалится )))В меня для зими окремий вел класу ашан, який я роками не мию та не обслуговую ніяк бо нах і пох.
И не мой - развалится )))
Я свой ашан в коридоре каждый раз протираю от совсем говнища и в комнату заношу.
Коридор такой, что ему просто некуда падать ))Якщо коридор достатній, щоб вел стояв
Зачем забивать его глиной?Как можно "протереть" WTB Ranger, забитый глиной?
Ото вместе с тем боксом твой вел и унесутЯ хз, вже б якийсь бокс надворі під вел зробив, навряд хтось буде агритись на коробку метр на два.
А я в межсезонье наоборот пехом гуляю, могу взять пиваса и намотать кил 16-18 по лесуХз, але пішки ходити я взагалі не згоден.
Забетонувати кутки. Лавочки та турники ж не виносять.Ото вместе с тем боксом твой вел и унесут
Тільки но приїхав. Не хочу я туди йти, там говна. Пох на сніжну кашу, нормальне трекінгове взуття рулить, а в іншому я не ходжу, але говна... нах нах нах.А я в межсезонье наоборот пехом гуляю, могу взять пиваса и намотать кил 16-18 по лесу Шкары потом всяко легче помыть, чем целый лисопед.
А больше мне ходить некуда.