Все люди, хруй, как фломастеры - разные.
а взагалі мені завжди приємно сопглядати як люди намагються викрутитись.
Коли вони щось виробляють - то знаходять 100500 доводів щоб довести що їх праця варта великої вінагороди.
А коли хтось інший - то має бути дармовим.
Також моє улюблене - коли кричать що "дєпутати варуют" а самі кожного дня крадуть все до чого можуть дотягнутись і за що по шапці не отримали ще.
Соціальна інженерія дуже цікава.
З інтернетом доступним кожному бовдуру - стала ще цікавіша.
Матерала - повно!
весь цивілізований світ живе по законам. дотримується порядку.так и ты, хруй. тебе не понятно, зачем нужна свобода если есть стойло.
свобода це можливість легально купити те що тобі подобається. не напружуючись.свобода
знову ти помиляєшсяИнтернет, по своей сути, создавался для свободного обмена информацией.
ти себе чуєш?Все идет к тонким клиентам. Соответсвенно, тотальному контролю.
а ти прпагандуєш руській мір "кто сільнєє тот і прав". Популярізуєш крадіжку та пропагандуєш травлю людей які живуть за законом.
ти себе чуєш?
2021 рік....а ти ніби в 90 застряг
і щож там такого що може знадобиться окрім таргетованої реклами?имеет доступ ко всем твоим данным
Причем тут... Уже гугл(иди яблоко) имеет доступ ко всем твоим данным.
а то они у него на сервакакх будут лежать.
інтернет - це військова мережа початково
і щож там такого що може знадобиться окрім таргетованої реклами?
не хочу тебе розчаровувати, але твоє і моє життя нікого окрім рекламодавців не зацікавить "нє надо сєбє льстіть"
а от сервіси підбору контенту на основі моїх вподобань та серфінгу - я радо підтримую
Так никто не заставляет пользоваться сервисами. Вполне можно купить компы и снова опутать дома сетками, покупать свичи или даже звонить на ноды ФИДО. Пользоваться сканами бумажных карт, засунутыми в КПК. Джаббером (согласен, тут только деградация мессенджеров налицо). Но, почему-то, никто не хочет.
чувак ты уже хз сколько страниц пытаешься что то объяснить но разве не видишь что такой подход не работает?
дело ж не только в хруе. Это, похоже, безнадежен.
Но читают то многие, посмотрят и не захотят быть такими тупорогими как он.
Хех, а давай.
Давай по соточці.
Спочатку ти зі сканом платіжки де видно суму та розрахунковий, раз такий дєтолюбнік, а потім я.
Всравсь?
Я свой ход сделал:
Шановний клієнт.
Ви здійснили оплату за послугою Допомога дітям. Платіж успішний
Квитанція №:
Дата та час: 01.06.2021 22:34:44
Сума: 100.00 грн.
Ви можете переглянути квитанцію у додатку до листа або перейти за посиланням
Дякуємо, що користуєтесь терміналами IBOX
Залишились питання? Зверніться, будь ласка, до нашої служби підтримки у чаті на сайті або у мессенджері
А ты?