Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А где єто Днепрорудное?Я что то не понимаю? Что за херня?
Там где Днепр протекает и руда залегает!А где єто Днепрорудное?
Спасибо, Надеюсь не в Украине,Городок где то в ебенях.Там вроде прииски ,золото.
Нет .Немного дальшеСпасибо, Надеюсь не в Украине,
я еще раз повторяю для чистоплюев типа тебя - когда ты сидишь в машине, а какое-то ***ло начинает крушить ее арматурой - это в США квалифицируется как покушение на убийство. а у нас - как мелкое хулиганство. кем быть - потерпевшим от мелкого хулиганства или защищающим свою жизнь и пользующийся правом на самооборону - решать тебе. но если у тебя войдет в привычку выбирать первый вариант, то может так статься, что когда тебе воткнут эту арматурину в сраку, вызывать ментов уже будет некому. зато ты будешь ахуенно цивилизованным. хоть и холодным.О, ти сюди й самооборону притягнув. Добре, якийсь покидюк псує тобі майно. Це дуже погано. Але, ніякої загрози твоєму жіттю немає. Ти псуєш йому кінцівки. Справедливо? Можливо. Але, якщо ти не зможеш швидко прикопати того злодія - на тебе вже є стаття. Але ти крут - помстився за майно.
Музика класна. Жаль що міст залишився цілим.Український колісний дрон із вибуховим пристроєм проїхав 4 кілометри в тил противника і підірвав міст.
Музика
Наврядчи. Покриття могло залишитися цілим, але несучі конструкції, які на мосту знаходяться як раз знизу (ребра жорсткості) зруйновани.
Це я так бачу. А може й ні.
На 1:54 видно що, плита мостового прогону, має товщину до пів метра + земляне покриття, не менше метра. Якщо ширина дороги не менше 3 м. а, довжина мостового прогону до 5 метрів то, вся ця трахомудія, важитиме біля 50 тон. Підняти таку масу у повітря - не проста справа. Я, звісно не знаю який там був заряд але, на 1:59 видно що ударна хвиля вийшла, з під мосту, по осі каналу (по рельєфу видно що це, скоріш за все, водопропускний канал). При такому розкладі, навряд чи, щось із тим мостом сталось.Наврядчи. Покриття могло залишитися цілим, але несучі конструкції, які на мосту знаходяться як раз знизу (ребра жорсткості) зруйновани.
Це я так бачу. А може й ні.
Так вони звісно усі до матки їдутья ще нагадаю візити бородатих бармалеїв з талібану та аятол. але всім їм далеко до головних терористів цієї планети - московитів.
Ще є такі.А якщо помиляюся, усе одно - дрони такі є, та вони працюють..
Підняти у повітря її не треба. Якщо знизу пошкоджені несучі єлементи - важка техника зненацька провалиться та заблокує дорогу.