Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Почему во время записи ролика Кадыров странно покачивался и не снимал нижнюю часть туловища история умалчивает.
Тому, що він **********. Судячі з поведінки - опіатами.

Останнє редагування:
Тому, що він **********. Судячі з поведінки - опіатами.
Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.

Чого він так енергійно опух так?
Важко сказати без обслідування, ****ізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться :D...

Важко сказати без обслідування, ****ізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться :D...
Та не так багато проблем у світі. через які людина так швидко набирає вагу. І це не набряк, чисто на вигляд.
Схоже на гормональну терапію, або /та /чи втрату щитовидної залози. Полікістоз яєчників підозрювати в нього, думаю, не варто.
Синдром Кушинга? Схоже, і це наднирники, що пояснює чому до нього відомий нефролог приїздив, і це всі помітили.

P.S. З того, що включає одночасно гормональну терапію і опіати - можу ще приписати йому тільки надважкий клімакс :D

Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо :D.

Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо :D.
Не думаю. Це ж ісламська країна - там за це сьіктьім бабаньі *****. Ясно, що він собі може все, що завгодно, дістати, але - рейтингу то не додає в очах оточуючих і народу.
Думаю - прописали коли були болі, і він підсів. ХЗ, чи є ще болі, але "Ватсон вже не міг обійтись без люльки холмса"(С)

Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.
Диабет?

Гормоны могут давать.

В Дойчлянді не прокатить сказати, що хлопчик сам напав. Ту пляшку дбайливо піднімуть і введуть рюсскому дикуну по саме дінце. Фігурально кажучи, звісно. А після тюряжки - черевиком під ****, сраній собаці - на не менш срану рашку.
К сожалению, у многих из них гражданство и фиг их выкинеш. Хорошо хоть до немцев наконец дошло что чем больше воли таким даёшь, тем громче они кричат что их притесняют, а х-ло всегда радо таких "защитить".

Ну надеюсь, что с тем пацаном в Германии боль менее все нормально.
А иначе и в принципе этого *****ского хера можно вычислить и покарать особенным способом.Даже в Германии..

Власти Свердловской области разрешили жителям в течение года добыть, в частности, одного южного ежа, пять обыкновенных бурозубок, 25 малых бурозубок, 20 полевок-экономок, 20 мышей-малюток. На обычных домовых мышей и серых крыс ограничения не распространяются.

Назад
Зверху Знизу