Re: Шо там у *****ов?
Невже у вас власні думки є?
Коли співрозмовник застосовує аргументи на кшталт "сам *****", це багато про що засвідчує. Насамперед про його інтелектуальній рівень. Який, звісно, залишає бажати кращого, ніж він є.
Да Ви просто Cпіноза та Авіценна сучастності у єдиній особі. Аж моторошно, коли уявляю, з якою глибою, матьорпим чєловєчищем маємо справу.
Див. вище.
Коли всі істерили за Зе!,я говорив - не голосуйте за нього,бо він ніхто.
По-перше, я не істерив за Зе. Я казав - не голосуйте за ПП. І мав таки рацію. Україна випередила раїсю за мінімальною зарплатнею. Звісно, зе тут ні до чого. Але в мене немає сумнівів, що при ПП цьго б не сталося. Зе не змінив докорінно країну. Але навіть одна літера з призвища Зе вартує краще, ніж усі регалії воровитого шоколадного зайця.
Але в голові у них шумів 95 квартал і мчав на вєліку слуга урода.
Порохоботи не визнають беззаперечного факту, що більшість з 73% голосували не за За, а проти зайця. Бо, якщо це визнати, то не буде зовсім аргументів у порохоботів. В них і так їх замало.
Головний аргумент - чому Зе не ппідвищив зарплатню в 10 разів - це варто психлікарні для боєевільних, якими і є усі порохоботи, без винятку.
Ви один із них,так-що критичних мислєй у вас не може бути апріорі.
Див. вище.
І взагалі це тема про *****ів.Зі своїм критичним мисленням в теми про політику і найвеличнішого із президентів Зе!.Дякую.
Відчепіться. І одразу буде тема про *****ів. Але ж порохоботи на 100% стосуються *****ів, бо вони топлять за прорасєйського президента Порошенка.