Статус: Офлайн
Повідом.: 3621
Повідом.: 3621

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не настаивая на цифрах, их тоже не я придумал и может быть ошибка, речь шла о триллионах однозначно. Ну, может, не 15, а +/-.не оспаривая цифры, я их не знаю, почему нельзя предположить и такие расходы?
Это не моя мысль. Хотя, и моя тоже. Трамп уже инициировал команду "апорт". Комиссия работает. Все внимательно изучают что куда шло-уходило и приходило.и мысль твоя, что есть некая дельта, которая хранится не в РФ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Московські посіпаки у рясах провели закритий з’їзд РПЦ КГБ СССР у Лаврі (яка, до речі, належить українському народу, а не купці безбожників, що моляться на Гундяя), а сьогодні вранці була спроба підпалити Андріївську церкву.
NB. Чудовий розклад, як на мене! Було б набагато гірше, якби адепти сталінської церкви пішли на вимушений компроміс із прибічниками автокефалії, зберегли більшість своїх посад і єпархій, а потім підточували та розвалювали Єдину церкву зсередини – бо чорт ніколи не стане ангелом, а кремлівський вірус не лікується ні сеансами екзорцизму, ні кадилом по фейсу.
Наразі ж маски скинуті, і без всіляких еківоків позначений водорозділ за принципом «свій-чужий». Нейтралізувати ж відкритого ворога набагато простіше, аніж замаскованого. І не треба мені співати, що цих московських підрясників підтримує частина віруючих українців – то є малороси, які ще мають шанс повернутись до свої корінь та стати справжніми українцями, які вірять у Бога і свою країну, а не в ідеологічний підрозділ Кремля.
Що стосується невдалої спроби підпалу представництва Вселенського патріархату, то тут спрацювала притаманна «рускамуміру» криворукість: ні Скрипалей отруїти, ні «Кузю» відремонтувати, ні сечу підмінити, ні пожар влаштувати вони вже якісно не можуть – з дійсних майстрів на Заліссі лишились тільки якутські скульптори з їх шедеврами з лайна.
А за попередження дякуємо. Я вже писав, що після погроз з Москви Варфоломея охороняють морські піхотинці США; впевнений - зможемо захистити і його представництво в Україні.
не.. не большая..
разве шо ещё полсибири в "аренду" конфискуют![]()
Почему в конфликте Израиля и Палестины проигрывает россия (страна-террорист)
Не настаивая на цифрах, их тоже не я придумал и может быть ошибка, речь шла о триллионах однозначно. Ну, может, не 15, а +/-.
Расходы тоже видны из бюджетов. Это не есть секрет. Ну не набегает там столько.
Это не моя мысль. Хотя, и моя тоже. Трамп уже инициировал команду "апорт". Комиссия работает. Все внимательно изучают что куда шло-уходило и приходило.
Первыми взвыли прибалты, там даже глава филиала один досрочно уволился.
P.S. Смотря, что отнести к "тратам". По древней московской традиции - то, что украдено и выведено за границы страны - вы привычно относите к тратам.
Весь остальной мир называет это "грязные деньги".
Знаешь чем грязные отличаются от чистых? Грязные можно не возвращать.
Именно по этому их ищут и найдут.
у одного тока ***ла, по оооочень скромным подсчётам на 160 миллиардов насчитали.. и это тока те, которые хуёво заныканы.
.