Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Вконтакте переїжджає на домен в зоні .ру
Раніше був .com
Мені здається, це неспроста. Сподіваюся що путін рубанє ***** інтернет в росії, щоб вони тільки по .ру ходили.
Вівці мають буди в загоні.

Раніше був .com
Мені здається, це неспроста. Сподіваюся що путін рубанє ***** інтернет в росії, щоб вони тільки по .ру ходили.
Он уже не Дурова?
А телеграмм ?

Взагалі то ТЕЦ виробляли значну частку електрики в Україні. Без АЕС нам був би гаплик.
Якщо не помиляюся, "на-око", теплові - це десь 40% генерації. Але не так важлива їх генерація у %, як функція регулювання, бо АЕС негнучкі. І гаплик нам був би з АЕС також, якби не були під'єднані до систем ЄЕС, котрі й покривають дефіцит, і виконують функцію регулювання - поглинають наші надлишки з АЕС в періоди низького споживання, й навпаки - додають в пікові години.

Давно отжали...

«ВКонтакте» принадлежит компании VK, контрольный пакет акций которой находится у АО «МФ Технологии», совладельцами которого являются «СОГАЗ», «Газпром-Медиа Холдинг» и «Ростех». Таким образом, социальная сеть находится под контролем структур, связанных с российским государственным концерном «Газпром».

Наверно, счастлив.
Все відносно. З огляду на декотрі відомі факти щодо цього персонажу - і так, і ні. Бо успішний, має багато того, про що більшість хіба що мріє. Втім - має менше, аніж хоче (а в таких це - неминуча хвороба), й головне - не має волі, бо залежний, відтак - завжди ходить по краю. Якщо щастя вимірювати матеріальними статками, й відсутністю тих загроз, що були б неминучі на болотах - так. Але у порівнянні з багатьма... наприклад - тим самим Безосом - навряд чи він щасливий, й не тому, що бідніший.

1756830451422.webp

Раніше був .com
...и это, по-своему, прекрасно!

Назад
Зверху Знизу