Ну фсё, хана доллару и евро!
![]()
Ну, хотіли ж дедоларизації економіки. Щоправда прийшла вона, звідки не чекали.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Я два раза прослушал, седой понятно, но гинаст ..???? Может Гимнастка? Или для кабаевой сбор начали? Я уже не удивляюсь ни чему.Зато - папаха на головi, та ордена-медалi на грудi! А в головi - аж нiхуя немае, хай тепер жре цi медалi, разом з папахою!![]()
в теорії так. і можна взагалі ріторично запитати себе, а нахуя лаптям ті євро/доляри?Вообще-то, в неконвертируемости валюты есть свои плюсы - препятствование выводу капитала, например. См.: китайский юань.
Для гипотетической (фантастической) толковой администрации северной Евразии это мог бы быть один из инструментов эффективной экономической политики.
Дык, классика от Жирика. Ещё и "грязная".Дивний народ.
20 років обсірают США і доллар США, кажуть що він "зелёная бумажка".
Вони повинні радіти цім санкціям
в россии нашли преступника!
![]()
так.я це звичайно розумію, дякую. кожній країні потрібна СКВ задля імпорту чогось, бо жодна держава не може себе забезпечити всім самотужки. це просто анріл, особливо, у сучасномі світі розгалудженної торгівлі та промисловості. наввіть кітай на це неспроможний. а тому без СКВ - рашке буде дуже скрутньо. але курс це деякий час підтримує - бо отриману СКВ рашкованам просто нема нащо витрачати в довоєнних обсягах. отакий парадоксИ СССР покупал оборудование, технологии, да и какой-то мизер ширпотреба на внешнем рынке.
Но я чо хотел рассказать: все мыпомнимзнаем за деноминацию '61 года. Казалось бы, типа убрали ноль с купюры да "нажились" на округлении копеечных сумм. Но поголовье не было в курсе одновременной девальвации рубля. То есть, до реформы доллар США шёл за 4 рубля, а после - примерно 1:1 (а отнюдь не 40 коп!). То бишь, типа, "рубль укрепился!" (декларативно), а реально зарплаты и сбережения поголовья полегчали в 2.5 раза. Ну, профит же!
"Стер солдатик ноженьки
а ще можна численні програми облігацій держзайму пригадати, а ще чудову павлівську "реформу". є безліч "порівнянно чесних способів від"єму грошей у населення"То бишь, типа, "рубль укрепился!" (декларативно), а реально зарплаты и сбережения поголовья полегчали в 2.5 раза. Ну, профит же!