Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Почти полтора часа времени...Все-таки
Так, не пожалкуєтеПочти полтора часа времени...
Стоит смотреть/слушать ???
Все-таки, Україні дуже пощастило мати такого амбасадора і просвітника, як Віталій Портніков. Розібрав цю недоімперку Латиніну на молекули. Це їй не з Арєстовічєм у теплій ванні плескатися, за Русь-Україну теревенити.
Це контент для російськомовних в світі та росіянСтоит смотреть/слушать ???
а про анал він нічого не говорив?Віталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.
Ні. І він правий - це канал для кацапів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на кацапську аудиторію.а про анал він нічого не говорив?
Повністю правий. Я його і не дивлюсьВіталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.
та я ж і не проти, якби тільки на користь.Непоганий. Всередині тут його, звісно, інколи катають мордой по столу, але... він, може, й сукін син, але він наш сукін син.
Послухав усе. Портников якісно розкатав Латиніну, аргументовано. Бекала-мекала, результат - на табло:Так, не пожалкуєте
То ким його створено?або YouTube неприкрито працює на англосаксів
Я за роботою таке вмикаю. Працюєш собі, а воно бубонить.Почти полтора часа времени...
Стоит смотреть/слушать ???
В нього є українські відео. Віталій має сміливість казати правду, неприємну також. Мені це імпонує. Не час ховати голову в пісок.Ні. І він правий - це канал для кацапів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на кацапську аудиторію.