Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что там в россии?

Все-таки, Україні дуже пощастило мати такого амбасадора і просвітника, як Віталій Портніков. Розібрав цю недоімперку Латиніну на молекули. Це їй не з Арєстовічєм у теплій ванні плескатися, за Русь-Україну теревенити.

2024-05-28_002446.webp

Все-таки, Україні дуже пощастило мати такого амбасадора і просвітника, як Віталій Портніков. Розібрав цю недоімперку Латиніну на молекули. Це їй не з Арєстовічєм у теплій ванні плескатися, за Русь-Україну теревенити.

Непоганий. Всередині тут його, звісно, інколи катають мордой по столу, але... він, може, й сукін син, але він наш сукін син.

Віталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.

а про анал він нічого не говорив?
Ні. І він правий - це канал для кацапів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на кацапську аудиторію.

Непоганий. Всередині тут його, звісно, інколи катають мордой по столу, але... він, може, й сукін син, але він наш сукін син.
та я ж і не проти, якби тільки на користь.
я трохи початок подивився- якщо він затикає оцю хитро сплетену "руську":D у креслі, завжди з кішкою у кадрі, то добре й респект

Так, не пожалкуєте
Послухав усе. Портников якісно розкатав Латиніну, аргументовано. Бекала-мекала, результат - на табло:

Портников - 87%
Латиніна - 5%
Ніхто - 8%

Проголосувало приблизно 16000 осіб. Відсотки схожі на правду.

Ні. І він правий - це канал для кацапів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на кацапську аудиторію.
В нього є українські відео. Віталій має сміливість казати правду, неприємну також. Мені це імпонує. Не час ховати голову в пісок.

Назад
Зверху Знизу