Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Він інше мав наувазі. але, через брак розуму, який вже виражений через афазію (доречі, це вже помічав Невзоров, і я згодний з ним - в ***ла явно спостерігаєтсья афазія) - він не розуміє, що його ні хто не зрозумів вже.Коренной руцкай нарид приехал откуда нибудь из якутии или дагестана с оружием в руках "захватить Киев за три дня" а их почему то изгоняют... Неужели у той биомассы вобще мозгов нет - слушать одну и туже пластинку, видя когда к ним пакеты приходят....
Подивишся на результати "виборiв" на рашцi, та зрозумiеш, що ***ла 146% *****iв дуже розумiють та голосують за нього!він не розуміє, що його ні хто не зрозумів вже.
Ось якби його мАцкву та кремль хоча б пару годин по"дамбити" гарними боеприпасами типа Iскандера та ФАБ-500, вiн би зрозумiв усе!Він ще живе в реальності, де "восімлєт дамбілі ******".
они полностью достойны своего царА....Коренной руцкай нарид приехал откуда нибудь из якутии или дагестана с оружием в руках "захватить Киев за три дня" а их почему то изгоняют... Неужели у той биомассы вобще мозгов нет - слушать одну и туже пластинку, видя когда к ним пакеты приходят....
Больше скажу - ни "Сватов", на "Слугу народа" не видел. Только вырезки на минуту максимум. Штуки три.Хвала богу я не смотрю сериалы.Я не видел ни улиц фонарей разбитых ,ни ментов,ни бандитских петербургов ,ни бригад ,ни остального шлака
Зачем."Художник" сказал больше, чем хотел: в етой войне невозможно победить оружием, нужно вернуть "оркам" человеческий облик...
А культовый сериал Слуга Народа?Хвала богу я не смотрю сериалы.Я не видел ни улиц фонарей разбитых ,ни ментов,ни бандитских петербургов ,ни бригад ,ни остального шлака
Я сериалы не смотрю никакие .Пытался некоторые ,но не срослосьА культовый сериал Слуга Народа?