Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЧєзареБачу пан ознайомлений з трудами Чарльза Ломброзо...
абдристовичу сбрехати - що висморкатися. чи хтось чекає від цього павліна "правди"? моя ставка - за два три роки з"ясується, що ольоша - агент лубянкі. гніда накшталт дубінського, бужанського, шарія, санька, арахамії, дєрьмакаАрестович похвалив російських окупантів
![]()
![]()
Да все он был прав.может гальтон был и не прав, когда придумал евгенику
Як первісний посил - правий. Але, ліваки грають на тому, що "нєт ні какого гіна, отвітствєнного за [потрібне вписати]"Да все он был прав.
це все зовсім різні персонажі...абдристовичу сбрехати - що висморкатися. чи хтось чекає від цього павліна "правди"? моя ставка - за два три роки з"ясується, що ольоша - агент лубянкі. гніда накшталт дубінського, шарія, санька, арахамії, дєрьмака
можливо - але всіх їх поєднує паразитне існування коштом народу України та відверта ворожість Україні.це все зовсім різні персонажі...
Ну Люсю я до останнього часу відокремлював. Відносився до нього спокійно. Але зараз, чим далі чую його деякі заяви, тим він більш мене розачаровуєможливо - але всіх їх поєднує паразитне існування коштом народу України та відверта ворожість Україні.
Божечки.Ну Люсю я до останнього часу відокремлював. Відносився до нього спокійно. Але зараз, чим далі чую його деякі заяви, тим він більш мене розачаровує
он весь в "Трудно быть Богом" и мнит себя доном Руматой Эсторским..Божечки.
Да еще в 14-ом было ясно, шо Люся тупой ***** с нарциссическим расстройством личности.
Оно ходило на разные эфиры и часами ****ело, но ничего из его ****ежа не исполнилось.
А оно сидит, ***** хоть об трактор бей, жирные ляжки скрестив, и так покровительственно ручкой машет фубля.
**** ли может быть военным экспертом, да и вообще каким-либо экспертом чувак с неоконченным цирковым училищем в анамнезе.
Это из разряда банки с водой от телевизора заряжать.
при чому, зверніть увагу - раптово... десь з осіні 22гоЩось воно верзе іноді явно майже вороже...