Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мне эти фонтаны и хризантемы - до пизды, я ещё удивляюсь как *****ы не накрыли своими С-200 этот ёбаный экопарк вместе в Фельдманом.......Для идиотов главное фонтаны , бал ебанных хризантем .
****** **** , они всюду , они вокруг нас ((
Будем марафон смотреть .Вы не знаете .
В инете , левому человеку , я писать не буду.
Ямку побольше надо бьі...Краснодарський край, місто Лабінськ, дитячий садок "Ромашка".
![]()
![]()
![]()
Его уже 4 слишком года у власти нет. В том числе и 24 февраля не бьіло. А вьі все договариваетесь?седой не говорил про " надо договариваться" ?
Чудо називається 92 бригада. Яка за 2 дні до вторгнення мала наказ виїхати "в зону ООС", залишаючи Харків голим. Наказ не виконали, але ось хто його віддавав - дуже добре питання.Каким?
А бабке с-под той козы молочко как оно?Чого одразу "ізнасилавал"? Може, в них кохання, коза начебто задоволена.
Зате вони орків добре зустріли "хлібом-сіллю" з посадок.
через час блок пост уже стоял на тишках. волчанск встречали с хлебом солью, даже видео есть где улыбаются и машут...Ну то вам не віриться, багато розвелося невіруючих ні во що, крім зради. Так що
не дивно.
А ви знаєте, як вони їхали, зберігаючи цілковиту таємність?
***** раділа, що розбомбила їх військове поселення, казарми, а їх там давно не було.
Зате вони колони орків добре зустріли "хлібом-сіллю" з посадок. І така тактика дези була в плануванні багатьох операцій ЗСУ.
А зрадойобам все покажи та розкажи - їх, зрадойобів, шашликами, бач, надурили).
А вони і раді бути в нагоді у деяких панів, що використовують дурнів, щоб повернутись до влади та кремлеботів, що розбрат підживлюють...
Тема треда - россия напала на Украину.
А не вот это все.
Коза *****ська, то ж - дозволяється.Так про козу нельзя?
Тогда ладноКоза *****ська, то ж - дозволяється.
Дьік ипал же он козу в пецту а не сиську... И ничо шо перед етим ее вонючий козьол еп?А бабке с-под той козы молочко как оно?
Конечно, она недовольна
Ага. Ломал решётку перед каждой еблей.... И ничо шо перед етим ее вонючий козьол еп?