Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Стоимость ракету 13 лямов ввалюте, + стоимость полета и куча всякой хрени в обслуге. Лямов на 20 потянет. За эти деньги саратовская область могла бухать 8 месяцев, с закусоном и всем купить по отдельному туалету. Может им калькулятор подарить, типа сколько путлер тратит на войну и ракеты-дроны?? Там логики нет.
Єбать... Шо прийняв Ківі? Де він це бере?
Із задоволенням. при чому - будь-яким. Ставиш Орбана і починаєш ****ити його підручником. І так - нескінченно...Підручником по Орбану.
Тому, що він **********. Судячі з поведінки - опіатами.Почему во время записи ролика Кадыров странно покачивался и не снимал нижнюю часть туловища история умалчивает.
Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.Тому, що він **********. Судячі з поведінки - опіатами.
Важко сказати без обслідування, ****ізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберутьсяЧого він так енергійно опух так?
Та не так багато проблем у світі. через які людина так швидко набирає вагу. І це не набряк, чисто на вигляд.Важко сказати без обслідування, ****ізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться...
Не думаю. Це ж ісламська країна - там за це сьіктьім бабаньі *****. Ясно, що він собі може все, що завгодно, дістати, але - рейтингу то не додає в очах оточуючих і народу.Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо.