Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На подив, так. Роботящі, оковиту вживають мало, досить уважні до жінок, обожнюють дітей.Шо, багато бажаючих жити з китайцем?
Враховуючи, що китайці здебільшого не бухають - вистача.Шо, багато бажаючих жити з китайцем?
В нас є один кореєць - губернаторНа подив, так. Роботящі, оковиту вживають мало, досить уважні до жінок, обожнюють дітей.
Разючий контраст з місцевими самцями. Тож вибір не на їх користь.
Китайці вже мерами у невеликих містах Далекого Сходу. Так й вичавлять російськомовне населення, без воєн.
***** завжди раб. Це їхня генетика.Як можна бути такими рабами?
Ну і виносити там решту скільки їх по дорозі, чи думаєш там решту їх чекають з караваєм?Тюбля... кадирівців троє... Ті *****и могли їх винести проста з наскока. Як можна бути такими рабами?
Ну на безрыбье и сама раком станешьШо, багато бажаючих жити з китайцем?
Я тоже смотрел с недоумением. *****, эти ж терпилы автоматы не бросали отступая, но - тупо сдохли как овцы...Тюбля... кадирівців троє... Ті *****и могли їх винести проста з наскока. Як можна бути такими рабами?
що ви всі як дикуни якісь?Ну на безрыбье и сама раком станешь
А че бы их желающих не было? Китайцы по ходу во первых не бухают. А во вторых - хватает и во первых.
Так разве это не прекрасно,Я тоже смотрел с недоумением. *****, эти ж терпилы автоматы не бросали отступая, но - тупо сдохли как овцы...
*****ы ссутся чурок просто ****ец.Я тоже смотрел с недоумением. *****, эти ж терпилы автоматы не бросали отступая, но - тупо сдохли как овцы...