а какие сроки?пропустите обозначенные законом сроки
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а какие сроки?пропустите обозначенные законом сроки
А старий уже не видають - тільки айді. Навпаки, паперовий важко отримати, тільки через суд.Ось мені скоро стукне 45.
Та походу потрібно вклеїти нове фото у паспорт...
Але я хочу отримати айді- картку.
Вона ж повністю замінює пачпорт?
Слобідський район.
Де отримати? Куди йти?
Та скільки це коштуватиме?
Месяц, 30 календарных дней.а какие сроки?
Термін, у який необхідно здійснити вклеювання фото після досягнення зазначеного віку,
складає 30 днів.
Якщо ж цей термін буде порушено, то паспорт стає недійсним
та підлягає обміну на сучасну ID-картку. 31 янв. 2025 г.
Якщо ж у встановлений термін не вклеїти нове фото до паспорта старого зразка
або не замінити документ на сучасну ID-картку,
документ визнається недійсним — і це загрожує штрафом від 17 до 51 грн. 6 авг. 2025 г.
Больше тут:паспорт-книжечка обмінюється на ID-картку,
якщо власник не вклеїв фото в паспорт протягом одного місяця після досягнення 25 або 45 років.
И еще менять ее каждые 10 лет.Пропіска в картці зашифрована. Постійно буде треба розпечатувати пдффайл для різних потреб, як ото працевлаштування, отримання актів, довідок, посвідчень і т.д.
"ти ще проживи ці 10 років..."И еще менять ее каждые 10 лет.
а нащо він потрібний?Навпаки, паперовий важко отримати, тільки через суд.
Хакєри когда положат сайти, де вся інфа про нас - ото і ох..єєм.а нащо він потрібний?
***. Лучше фото вклеить. Одна книжка лучше чем карточка и листик а 4 ,который нужно тягаться с собойОсь мені скоро стукне 45.
Та походу потрібно вклеїти нове фото у паспорт...
Але я хочу отримати айді- картку.
Вона ж повністю замінює пачпорт?
Слобідський район.
Де отримати? Куди йти?
Та скільки це коштуватиме?
Ему фото тупо фклеитьА старий уже не видають - тільки айді. Навпаки, паперовий важко отримати, тільки через суд.
ок, а якщо вся інфа про мене і так вже давно в діях, приватах та резервах, крім пачпорту, то як паперова книжечка мене захистить?Хакєри когда положат сайти, де вся інфа про нас - ото і ох..єєм.
Ізбавіт от довгого спілкування з внутрішніми органамі, наприклад. Або на останній космічний корабель пропускатимуть тіки мешканців Харкова. А там пропіска є.ок, а якщо вся інфа про мене і так вже давно в діях, приватах та резервах, крім пачпорту, то як паперова книжечка мене захистить?![]()
И то правда"ти ще проживи ці 10 років..."![]()
А Ві можетє снять7Оспади...проблема на ровном месте
"Вклеивать" фото - в ЦНАП
фотаться - пройтись по району, стопудов , куча таких мест есть
Добавлено
Вам верно написали не затягивать,
пропустите обозначенные законом сроки - бедете платить штраф,
и без оплаты не получите ни вклейку ни айди.