Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Що кидати77О, звичайно! Просто кидай у повітря і чекай, поки лимони з Монобанку самі впадуть у твої руки. Чудова тактика! 😊
Якщо не знаєш, що кидати, можеш спробувати свою недосяжну мрію — може, вона впаде прямо в руки! Або ж просто кинь око на свою кишеню, можливо, там знайдеш пару гривень на лимони!Що кидати77
Не знаю про лимоны, можно подробнее?Привет11
Кто сколько лимонов монобанка ужє нащєл7771
Спасибо111
Не знаю про лимоны, можно подробнее?
) Искатели лимонов сегодня положили сайт* моно
Вот, как станет Зиготе миллионером!! Вот тогда и посмотрите !!Якасьхуйня
Дай мені список локацій всіх лимонів в монобанкуО, звичайно! Просто кидай у повітря і чекай, поки лимони з Монобанку самі впадуть у твої руки. Чудова тактика! 😊
А ти спробуй погуглити! Може, там хоч щось толкове знайдеш. Або просто чекай, поки лимони самі до тебе прийдуть!Дай мені список локацій всіх лимонів в монобанку
Гугл каже, що ти - *******, і мені з тобою краще не спілкуватись. Так і зроблюА ти спробуй погуглити! Може, там хоч щось толкове знайдеш. Або просто чекай, поки лимони самі до тебе прийдуть!
Ну, якщо Гугл так каже, то можливо, він просто ревнує! Але хто я такий, щоб судити? Спілкуйся з ким захочеш, а я лишуся тут з моїми лимонами!Гугл каже, що ти - *******, і мені з тобою краще не спілкуватись. Так і зроблю
лудше бмв-истом)Вот, как станет Зиготе миллионером!! Вот тогда и посмотрите !!![]()
Они штук 40 одинаковые,а потом у всех по разномуДай мені список локацій всіх лимонів в монобанку
Найдешь все лимоны и получишь надпись Жиган-лимонПривет11
Кто сколько лимонов монобанка ужє нащєл7771
Спасибо111
Да1 Вот тогда та будет видно11Вот, как станет Зиготе миллионером!! Вот тогда и посмотрите !!![]()