Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Везет вамУ меня, кстати, в молодости била мечта весить. 90 кг,теперь меня от мечти отделяет 5 кг, но ето меня совершенно не радует
..**** брюхо не дает шнурки нормально завязать..
![]()
Єєєммсь.. стесняюсь спросить кто и шо мне везет?..Везет вам
Откуда вам Ипполит Ибрагімовіч знать шо такое калоші..На галошах нєт шнурков, єслі шо.
...є ще оті галоші на мєху,взагалі хіт сєзонуОткуда вам Ипполит Ибрагімовіч знать шо такое калоші..![]()
Ех, Мойша, молодой ти іщє. Поживьош с мойо, узнаєш і про галоши, і про вьєтнамкі.Откуда вам Ипполит Ибрагімовіч знать шо такое калоші..![]()
Єєєммсь.. стесняюсь спросить кто и шо мне везет?..![]()
Дик я себя никада к нормальним не причислялС весом. Нормальные люди полнеют, или просто хотя бы держат вес.![]()
Вьетнамкі в галошах?..да ви затейник батенька..Ех, Мойша, молодой ти іщє. Поживьош с мойо, узнаєш і про галоши, і про вьєтнамкі.
Курите? )Метаболизьма у меня..на троих хватит..![]()
Лишь бы не про белые тапочки.Ех, Мойша, молодой ти іщє. Поживьош с мойо, узнаєш і про галоши, і про вьєтнамкі.
Бросил еще до поездки в польшу, чему несказанно рад,Курите? )
Ех, мадам..как же я хочу остановіться..нікуда не бежать..полівать с утра орхідеі і рози.."остановитесь" - разнесет нахрен, как на дрожжах![]()
Про білі капці дізнаються вже родичиЛишь бы не про белые тапочки.
То у балерунофф..Лишь бы не про белые тапочки.
Швидко остогиднуть ті рози з орхідеямиЕх, мадам..как же я хочу остановіться..нікуда не бежать..полівать с утра орхідеі і рози..
Але ш уви ..![]()