Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто має замінити Порошенко?

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення

На кого міняємо П. Порошенко

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    82
:рл:В голосовалке ТСЕ, который видит только один путь развития - олигархат. Расскажи мне о своем айкью, ага.;)

В Україні є незалежні від великого бізнесу політики, що мають шанс виграти президентські вибори?
Дуже уважно ознайомлюсь з переліком.

В Україні є незалежні від великого бізнесу політики, що мають шанс виграти президентські вибори?
Дуже уважно ознайомлюсь з переліком.

А зачем !Революцию Гидности! делали, если вариантов нет?
Зачем убили ~ 6000 человек, только с украинской стороны?

А зачем !Революцию Гидности! делали, если вариантов нет?
Зачем убили ~ 6000 человек, только с украинской стороны?

Революцію Гідності робили, щоб злочинець віктор януковіч пішов геть разом зі своїм злочинним мафіозним кланом. І Революція Гідності досягла своєї мети.
6000 людей з української сторони вбив ***** володимир путін. Президент російської федерації.

Ярош? Станет президентом, спидорасится. Место такое вот "пороблене". Может ***** упразднить должность? Есть вон премьер-министр, его заменить куда проще.

Ярош? Станет президентом, спидорасится. Место такое вот "пороблене". Может ***** упразднить должность? Есть вон премьер-министр, его заменить куда проще.

Ярош фінансується Ігорем Коломойським.

щас нельзя менять Порошенка, иначе, с боем или без боя - отдать Украину путину ...
один уже пробовал потащить Украину в таежный союз через Вильнюс (и в анекдоте такого не придумаешь) - проиграл без боя (хорошо, что только себя (должность), а не страну,
другой - введет военное положение и проиграет страну с боем ...
и кому это надо ?

Ты прав, в банановых республиках должны быть вожди и набедренные повязки, а не всякие президенты с премьерами...:D

Щось бажав написати? Не соромся.
он хотел написать ТСЕ, но не смог найти на клавиатуре букву "Е" :D

хз, я бы за пороха не голосовал. либо против всех, либо за когонить у кого нет привычки лизать кремлевские ******ы

Кладу ответственность 80% всех смертей в АТО и котлах на Киев!
Бо ти сепаратист.

Українців вбивали росіяни з російської зброї і за наказом російського президента та педофіла владіміра путіна.
Якби ******* владімір путін не дав команду на вторгнення регулярним військам зс рф ніяких котлів би не було.

Якщо розбирати конкретно ситуацію з котлом та провиною ГШ, то очевидно, що провина була лише у тому, що ЗСУ увійшла у Іловайськ, щоб рятувати батальони кукаріотів коломойського типу семена семенченка, які вже бачили себе визволителями та героями. Треба було їх там лишати наодинці з путінськими окупантами і не жертвувати ще більшою кількістю людей.
Так вы публично подтверждаете целью майдана был переворот?!
Метою Революії Гідності була зміна влади у законний спосіб, і Революція Гідності своєї мети досягла.
Кремлівські сраколизи з партії регіонів були викинуті на смітник історії разом зі своїми прибічниками та повіями-комуністами

Останнє редагування:
Якщо є бажання щось змінити, адекватні люди знають на що вони будуть міняти "ненависну владу". Взимку 2014 таке розуміння було, а чи є воно у ватних та вишиватних протестувальників зараз?

Опитування додається.

На парламентскую республику. Добавь в опрос.

:пиво:

На парламентскую республику. Добавь в опрос.

:пиво:

У парламенті ті самі люди, що беруть участь у виборах президента. До того ж Україна і так є майже парламентською республікою, і якщо б у Порошенко не було більшості у Раді він би нічого не вирішував.

Тобто Україна - країна твоєї мрії.

В самое ближайшее время, ТС даже не представляет как скоро, станет человек Лукашенко. И события в соседней недоимперии это подтверждают. Уже в конце августа коллапс в экономике педараши станет сигналом к свержению режима ***ла и в сентябре-октябре произойдет смена власти и политического вектора на полноценный цивилизованный евро-азийский экономический и прагматический. Гарантом и вдохновителем этого процесса станет Александр Григорьевич Лукашенко. Естественно при стремительном всплеске роста экономики и социальных стандартов Лукашенко не сможет терпеть тотальную коррупцию и нищий народ в соседнем государстве. Очевидно, что украинский народ захочет видеть президентом человека Лукашенко. Надеюсь, что ТС отдает себе отчет зачем все нынешние телодвижения обсуждаются и происходят в Минске.

ТС где ответ на мой вопрос???!!! Люди хоть кто то раскажите что значит

Я тупенький! Я не понимаю что єто значит! Я єто воспринимаю как голосование за отсуствие президента т.е. как за голосование за развал Украины! Народ что с вами????

Це сарказм?

ТС где ответ на мой вопрос???!!! Люди хоть кто то раскажите что значит

Я тупенький! Я не понимаю что єто значит! Я єто воспринимаю как голосование за отсуствие президента т.е. как за голосование за развал Украины! Народ что с вами????

Голосувалка для розумненьких. Вибачай.

Голосувалка для розумненьких. Вибачай.
ну насправді я цю віфдповідь сприймаю як виступ проти державного ладу та проти держави вцілому. А особисто твое замовчування моєї відповіді сприймаю як заколот та утворенню групи по реалізацію плану розвалу держави. Чи ти все ж розкажеш що ти маєш на увазі коли ось таке пишеш
На кого міняємо П. Порошенко
, чі в подальшому буду тебе сприймати не як патріота та інтернет поборника соборності та державності України, а як засланця та шпіона бажаючого внести робрат, розкол та розвал держави Украіна
В світі не існує держав без державної влади. Закликами до зносу державної влади ти пропогадндуєш розвал країни. І я не розумію як можна в третє тобі одне й те саме писати а у відповідь чути: "я розумник, але не можу тобі відповфсти бо не розумію про що ти"

Останнє редагування:
не поняла вопроса, петя и есть человек фирташа

Назад
Зверху Знизу