Статус:
Повідом.: 142
Повідом.: 142
- 🟡 14:35 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Хто куди з'їжджає з hosting.ua ?
Я дивлюсь у темі про пожежу, багато хто використовував виділені сервери. Але для мене покищо такий варіант надто важкий і непотрібний. Порадьте щось схоже на колишній їх тарплан "стандарт" : 3 ґіґа місця 5 сайтів 400 грн на рік, від 64 МБ та від 3% CPU
hostlife.net ніби сподобався, але коли переглянув у них системи оплати... якось не дуже сподобалось. Сходіть туди, візьміть квитанцію, відскануйте, надішліть на мило, ще й комісію заплатіть. Якось надто багато зайвих рухів. Завжди все платив по PayPal і був задоволений. (окрім гостин.юа, але там через приват, а у мене їх картка, такщо все норм. пройшло)
Бажано, щоб сервери були не в СНГ. Краще за все Ґерманія, Норвеґія.
Пане drew, дивлюся і в сторону рекомендованого Вами
Нагадайте будь ласка, де знаходяться сервери, скажіть який memory_limit на тарифному плані Master. Чи є якась спеціальна оптимізація конфігурації серваків під різні CMS, зокрема Wordpress ?
Чи можна сплатити через PayPal або за допомогою картки VISA ?
Хтось щойно радив ukraine.com.ua але вони мабуть якісь перепродажники...
Я дивлюсь у темі про пожежу, багато хто використовував виділені сервери. Але для мене покищо такий варіант надто важкий і непотрібний. Порадьте щось схоже на колишній їх тарплан "стандарт" : 3 ґіґа місця 5 сайтів 400 грн на рік, від 64 МБ та від 3% CPU
hostlife.net ніби сподобався, але коли переглянув у них системи оплати... якось не дуже сподобалось. Сходіть туди, візьміть квитанцію, відскануйте, надішліть на мило, ще й комісію заплатіть. Якось надто багато зайвих рухів. Завжди все платив по PayPal і був задоволений. (окрім гостин.юа, але там через приват, а у мене їх картка, такщо все норм. пройшло)
Бажано, щоб сервери були не в СНГ. Краще за все Ґерманія, Норвеґія.
Пане drew, дивлюся і в сторону рекомендованого Вами
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Нагадайте будь ласка, де знаходяться сервери, скажіть який memory_limit на тарифному плані Master. Чи є якась спеціальна оптимізація конфігурації серваків під різні CMS, зокрема Wordpress ?
Чи можна сплатити через PayPal або за допомогою картки VISA ?
Хтось щойно радив ukraine.com.ua але вони мабуть якісь перепродажники...