elenka555 Статус: Offline Реєстрація: 12.04.2008 Повідом.: 2062 29.01.2014 🟡 11:51 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #121 Nestor Mahno сказав(ла): Ишовамннада???пишите мне в центр я приму ваш запрос после того как яго рассмотрит фонд помощи нуждающимся.... Натисніть, щоб розгорнути... э... скажите, а сколько средств может выделить фонд на моё желание?
Nestor Mahno сказав(ла): Ишовамннада???пишите мне в центр я приму ваш запрос после того как яго рассмотрит фонд помощи нуждающимся.... Натисніть, щоб розгорнути... э... скажите, а сколько средств может выделить фонд на моё желание?
Nestor Mahno N Статус: Offline Реєстрація: 24.06.2013 Повідом.: 10253 29.01.2014 🟡 11:51 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #122 elenka555 сказав(ла): э... скажите, а сколько средств может выделить фонд на моё желание? Натисніть, щоб розгорнути... Дело не в средцтвах а в том что именно будет представлять собой ваше желание
elenka555 сказав(ла): э... скажите, а сколько средств может выделить фонд на моё желание? Натисніть, щоб розгорнути... Дело не в средцтвах а в том что именно будет представлять собой ваше желание