- 🟢 18:56 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
-
Жалко шо по краинам нема подилу .Напрыклад по любымым тут нимцям нема статыстыкы .Европа же то не до чого . Хтось до Румунии поихав, а хтось у Нимечыну .Ой.. це ж надо... а з мене туташні фахівці ржали шо я видумую, ага...
Майже 40% із українських біженців у Європі хоча б раз поверталися додому за півтора роки війни.
Для українських біженців візит до лікаря може бути вартий ризикованої поїздки додому
Найчастіше люди повертаються для відвідування родичів, але часто й для звичайного візиту до лікаря, адже люди тижнями чекають на прийом до лікарів, але все одно не отримують ефективного лікування.
Майже усі опитанні скаржатся на поганий сервіс, погане лікування, відстутність цифровізації у Європі.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
🔰ПІДПИСАТИСЯ
А какои статыстыкы не хватаить? Чым блыжче до кардону, тым бильш процент. Мабуть так...Жалко шо по краинам нема подилу .Напрыклад по любымым тут нимцям нема статыстыкы .Европа же то не до чого . Хтось до Румунии поихав, а хтось у Нимечыну .
я сугубо по обсуждаемой медицине говорюА какои статыстыкы не хватаить? Чым блыжче до кардону, тым бильш процент. Мабуть так...
Та єсть канєш. В німцях більше всього😁Жалко шо по краинам нема подилу .Напрыклад по любымым тут нимцям нема статыстыкы .Европа же то не до чого . Хтось до Румунии поихав, а хтось у Нимечыну .
Та ніт канєш.А какои статыстыкы не хватаить? Чым блыжче до кардону, тым бильш процент. Мабуть так...
Тю, так хто ж таке озвучує? Када вїзжаєш додому то ніхто не спрашує зачім ти мотаєшся, а назад кажеш чи в тебе тута ТЗ/ВНЖ і т д чи транзіт🤷♀️я сугубо по обсуждаемой медицине говорю
статистика возвратов домой что бы сходить к врачу
сходил к врачу ,а потом можно и назад в Европу))
не спою ,так и эТю, так хто ж таке озвучує? Када вїзжаєш додому то ніхто не спрашує зачім ти мотаєшся, а назад кажеш чи в тебе тута ТЗ/ВНЖ і т д чи транзіт🤷♀️
якось же знайшлы спосяб вывидаты звертаються люды до ликаря ,а не просто видвидаты родычивНайчастіше люди повертаються для відвідування родичів, але часто й для звичайного візиту до лікаря, адже люди тижнями чекають на прийом до лікарів, але все одно не отримують ефективного лікування.
Ну так може ж то опрос якийсь був а не з граніци новості?не спою ,так и э
тилькы у вас самои сказано
якось же знайшлы спосяб вывидаты звертаються люды до ликаря ,а не просто видвидаты родычив
Так я і кажу - навіщо вони сюди їдуть?То є так, мессір, но напримєр чомусь на 10 поїздів між Польшою та Україною хрєн білєта купиш спокойно, шо туда шо назад, при тому шо є ще лєгіон всяких бусів. І забито всьо це отнюдь не громадянами ЄС. 🤷♀️
...цигани, там гарно,але додому все одно іноді требаТак я і кажу - навіщо вони сюди їдуть?
Входит и выходит...цигани, там гарно,але додому все одно іноді треба
Так у статті, на яку Ви посилалися, й вказано, що було проведено дослідження. У статті є посилання на сам звіт, можно почитатиНу так може ж то опрос якийсь був а не з граніци новості?
То было "неправильное" исследование, потому что оно не дало "нужного" результатакак все начиналось
....
и как закончилось...
Скорее, каждый видит то, что хочет видетьпоколение Тик-тока дальше заголовка не читают
Ну от приймаючи страни тоже все больше і больше в недоумєніїТак я і кажу - навіщо вони сюди їдуть?
Так я ж пану про це і кажу шо це не отчот с границіТак у статті, на яку Ви посилалися, й вказано, що було проведено дослідження. У статті є посилання на сам звіт, можно почитати
Як? Я все і без статтів знаю, це для фомів невірячих було. Якшо удобно думать шо боїнги і поїзда з бусами забиті скучающими родичами - ок🤷♀️как все начиналось
и как закончилось...
Та всьо ок насправдіТо было "неправильное" исследование, потому что оно не дало "нужного" результата
Для мене це комплімент😳😁поколение Тик-тока дальше заголовка не читают
Але трохи більше 5% - такий собі аргументЯк? Я все і без статтів знаю, це для фомів невірячих було. Якшо удобно думать шо боїнги і поїзда з бусами забиті скучающими родичами - ок🤷♀️
Ну то ж 5% з тих опрошених вичисляли🤷♀️ мене от ніхто не опрошував напримєр😳 ну і повторюсь , ніхто не їде шоб 1 зуб запломбірувать. Тоісь канєшно це зразу і до родичів, і якесь обслєдування і зуб і т д. А озвучили то шо озвучили🤷♀️Але трохи більше 5% - такий собі аргумент
І що, за Вашими спостереженнями, їздять лікувати найчастіше?
У звіті досить добре описано як проводилося дослідженняНу то ж 5% з тих опрошених вичисляли🤷♀️ мене от ніхто не опрошував напримєр😳 ну і повторюсь , ніхто не їде шоб 1 зуб запломбірувать. Тоісь канєшно це зразу і до родичів, і якесь обслєдування і зуб і т д. А озвучили то шо озвучили🤷♀️
А в мене є інші приклади про операції, які робили "на місці"...Та все шо хоч - от операцій до моїх любимих зубів. Вопще, то шо требує вмєшательства вузьких спеціалістів, до яких очередь місяцями.
У кожному жарті є доля правди, але жарт таки ним і залишаєтьсяІ шутка про діда, який помер 2 роки тому, а направлєніє на обслєдування получив щас - то совсім не шутка, напримєр😳
І про зуби... В сучасному світі це, здебільшого, питання естетикиТа все шо хоч...