Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
От зараза... а он імпортний? Скіко год? Як впоймать???Ти долго не думай, он пока у одной єфіопкі на передержке, но там баба ушлая, может и не вернуть..
То єсть цєль торга с вашєй стороні біла сторговать за ноль, я правільно понял?Кстатє крохобор взяв собі такого кампухтєра замісто того шо мені ніяк не отдасть
Дя, японец, праворульний, пробег скручен, немножко жизнью побитий, слегка подкрашен, нах его оливіть он и так никому не нужен..От зараза... а он імпортний? Скіко год? Як впоймать???
Ніт уві...за копійчата тіко😥 220. Я про то шо ще не в мєня он...тіпа прожки тре встановіть то сьо...тяне резіну.🤷♀️То єсть цєль торга с вашєй стороні біла сторговать за ноль, я правільно понял?
Фууу... я то думала моряк якій☹Дя, японец, праворульний, пробег скручен, немножко жизнью побитий, слегка подкрашен, нах его оливіть он и так никому не нужен..
Но если его * прислонить к теплой стенке, то он еще огого.* (с)..
Цю ё, а я те про кого?..Фууу... я то думала моряк якій☹
Про авту яку??? Чи настоящій японець??Цю ё, а я те про кого?..
Не, ну разве стал би я те поддельного японца впаріаать..Про авту яку??? Чи настоящій японець??
Та то не важно.. главно шоб женився побистріше😳 на мені канєш. А не на куриці якой. А де його впоймать можна?Не, ну разве стал би я те поддельного японца впаріаать..
Не ну, он уже канеш не машина, так пару раз за ночь, всетакі годи берут свое..
Ну, если поймать, то етотв Желтом море..А де його впоймать можна?
...государь Миколай скорішеВ етом поезде еще наверно членін езділ..
Та тута я.. за Оленями бігала трохи...навроді фотоохоти😳Де невеста пропала?..
Ее к подлодніку запісивать или нет..
Говорите громче, он глухой (с)Та тута я.. за Оленями бігала трохи...навроді фотоохоти😳
Подлоднік??? Так он на пенсії виходить?? Не плавучій? Пенсія норм? Женицця хо? На яких язиках тріщить і вапще. А єфіопка не отраве чи задуше с рєвності?
Канеш на пенсии в 83 года то..Та тута я.. за Оленями бігала трохи...навроді фотоохоти😳
Подлоднік??? Так он на пенсії виходить?? Не плавучій? Пенсія норм? Женицця хо? На яких язиках тріщить і вапще. А єфіопка не отраве чи задуше с рєвності?