Статус:
Повідом.: 34947
Повідом.: 34947
...а фініш один,доктор,можливо навіть не обов'язково негр....Это инстинкты.
Движущая сила - жадность..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
...а фініш один,доктор,можливо навіть не обов'язково негр....Это инстинкты.
Движущая сила - жадность..
Это можно сказать про всех женщин!тоже из уровня обезьян не эволюционировали.
Тю..а почему негр ?...а фініш один,доктор,можливо навіть не обов'язково негр....
гєй.Он был офигительно красивый, утонченный, хорошо играл на рояле.
...люссак🤣
...мабуть він зрозумів, що вас не понягнеТю..а почему негр ?
В универе два раза была на свидании с арабом. Но мы даже не целовались. Он был офигительно красивый, утонченный, хорошо играл на рояле. Но он любил только себя и родителей. Все время об этом говорил.
Мне было скучно...
Чернильница?Тю..а почему негр ?
В универе два раза была на свидании с арабом. Но мы даже не целовались. Он был офигительно красивый, утонченный, хорошо играл на рояле. Но он любил только себя и родителей. Все время об этом говорил.
Мне было скучно...
.Ато я не знаю. Чи конкрєтно в вашому случає?
Ну сначала у калідорчик с кабінками-передівалками заводять, там всі свої лахи стягуєш, сумки там то сьо, ложиш це у корзінку як у БОМСі яком, вдіваєш таку рубаху навроді смірітєльной і йдеш с корзінкой у кабінет. Там тьотя/дядя тебе круте-верте і через 5 минут уже всьо у дохтора, в мойом случаі у нєгра, ви ж помните хлопці, потом опьєть перевдіваєшся в свої лахи і сразу прийом в його тоісь нєгра. І це всьо в обичной райполіклінікі по бомжацькой страхівкі.Шо не так как в Украине?
Гєна - лежи тихенько. Не вставай.Я давно тут не был, а шо Зигота пол сменил?
Странниє процедури. А шо вам рєнгєнілі? Зону бікіні, чи ще шось?.
Ну сначала у калідорчик с кабінками-передівалками заводять, там всі свої лахи стягуєш, сумки там то сьо, ложиш це у корзінку як у БОМСі яком, вдіваєш таку рубаху навроді смірітєльной і йдеш с корзінкой у кабінет. Там тьотя/дядя тебе круте-верте і через 5 минут уже всьо у дохтора, в мойом случаі у нєгра, ви ж помните хлопці, потом опьєть перевдіваєшся в свої лахи і сразу прийом в його тоісь нєгра. І це всьо в обичной райполіклінікі по бомжацькой страхівкі.
Наверное сразу поеблись?Но мы даже не целовались.
Я встану - ты ляжешьГєна - лежи тихенько. Не вставай.
Потому і нє вставай.Я встану - ты ляжешь
Трохі више😳. Кстаті сама поліклініка так організована шо от регістратури поворачужш на правий бок, заходиш в ті всі отдєлєнія і т д, а виходищ с лєвого бока. Тоісь оно внутрі якби по кругу і заходящі не сталкуються с уходящіми . Ото кіно канєш.Странниє процедури. А шо вам рєнгєнілі? Зону бікіні, чи ще шось?
Федя,это ж арабы,тем более любит он себя или ты не читал ?Наверное сразу поеблись?
Звучить як тріллєр. Зашло 250- вишло 220.Трохі више😳. Кстаті сама поліклініка так організована шо от регістратури поворачужш на правий бок, заходиш в ті всі отдєлєнія і т д, а виходищ с лєвого бока. Тоісь оно внутрі якби по кругу і заходящі не сталкуються с уходящіми . Ото кіно канєш.
Арабы шо, не ебуцца вообще???это ж арабы
Ну может отстрочила ему по-быстрячку?тем более любит он себя
я нє відєл.Арабы шо, не ебуцца вообще???