Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

Вот тут вы не правы. Ебяля, жрачка, это движущая сила. Почему думаете 3/4 мирового трафика идет не на коллайдер а на сервера с *****? А фастфуд еьошит денег гораааздо больше чем тот же Эппл? А бухло производиться гигалитрами, Потому что 99% людей любит ебаться, жрать и бухать - и все на этом заточено!
неее.. это движущая сила бабла в определенные карманы.
а *обезьянки* ведутся и радуются.:ги:

Можє. Я у їх не розбираюсь
Я вас навчу. Індійці - це такі самі цигани, тільки темніші. Єгиптяни майже як індійці, але трохи не такі. А нєгри - постоянно облизують губи. Губи в них як два вареника. :)
72877805fcaae6f1984b5399312737a3.jpg

Останнє редагування:
Я вас навчу. Індійці - це такі самі цигани, тільки темніші. Єгиптяни майже як індійці, але трохи не такі. А нєгри - постоянно облизують губи. Губи в них як два вареника. :)
Ну я вже забула хто там шо облизував чи нє. Так рознєрвнічалась знаєте... можу розказать як ренген дєлають єслі хочете😳

Ты фотки с рентгена ждёшь?

Ты фотки с рентгена ждёшь?
Тут одні дінами. Ні тобі дівчачих сісєк, ні фоток з бухлом, тачкамі, і сєйфом, набитим наліком в 100 тис євро. Одні разговори. Не то шо я. Сказав, шо накупив сала задарма - і одразу фотку тіснув з доказами.

Тут одні дінами. Ні тобі дівчачих сісєк, ні фоток з бухлом, тачкамі, і сєйфом, набитим наліком в 100 тис євро. Одні разговори. Не то шо я. Сказав, шо накупив сала задарма - і одразу фотку тіснув з доказами.
Та тож щековтна,та же й не домашня,можно и фото.Тем более там серьезная дама просила фото.

Ирочка, а какие вы пляжи ню посещали и будете посещать летом.
Я думаю что форумчане на низком старте со своими 25 см.
Дайте только наводку куда - так чтобы не жаловаться потом. :D
А разве бывает 25 см ? :незнаю::girl::D:квіточка::D

9570592s-960.jpg

Вот тут вы не правы. Ебяля, жрачка, это движущая сила. Почему думаете 3/4 мирового трафика идет не на коллайдер а на сервера с *****? А фастфуд еьошит денег гораааздо больше чем тот же Эппл? А бухло производиться гигалитрами, Потому что 99% людей любит ебаться, жрать и бухать - и все на этом заточено!
Это инстинкты.
Движущая сила - жадность..

Назад
Зверху Знизу