Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Так оттуда і послалі в ізвєстном направлєнії. Кітайці.
Так і напісалі - уважаємий Соломон Бірштейн. Ваша карточка тово. Зробіть шось.
ШО ви расказуєте? Я с всіма так рлсплочуюсь потому шо моі просрочені тоже

ШО ви расказуєте? Я с всіма так рлсплочуюсь потому шо моі просрочені тоже
Дивіться. Вони зараз в мене питають - коли закінчився срок дєйствія карти. І друге питання - дайте три цифри CVV.

Дивіться. Вони зараз в мене питають - коли закінчився срок дєйствія карти. І друге питання - дайте три цифри CVV.
Ало. ВІРТУАЛЬНУ. Не фізічну. С фізічної просроченої туда копійчата кидаєте і всьо.

...я на таке не ведуся,або просто треба зробити віртуальну і кидати туди по троху,скільки не жалко

Ану навчіть - як її ативізіровать?

...я на таке не ведуся,або просто треба зробити віртуальну і кидати туди по троху,скільки не жалко
Так я кидаю. Оце 5 днєй назад кинув косарь. А тепер не можу кєди купить у чайніков.

...у приваті 24 глянь,меню,створити віртуальну картку,там просто все і розписали крок за кроком
***ть. Нашов таку фічу. Там зразу кидають шість штук баксов в гривнєвом еквівалєнтє. А я не хочу їхніх грошей. А кнопка тіко одна. Отримати картку. Щас натисну, шесть штук хтось миттєво слямзіт, а я оддавай. ссикотно, блін.

***ть. Нашов таку фічу. Там зразу кидають шість штук баксов в гривнєвом еквівалєнтє. А я не хочу їхніх грошей. А кнопка тіко одна. Отримати картку. Щас натисну, шесть штук хтось миттєво слямзіт, а я оддавай. ссикотно, блін.
Шо?

...кудись ти не туди зайшов

Та мнє ітті до сервісного центру ПБ сім хвилин. Мабуть там довше буду ждать в очєрєді.

Назад
Зверху Знизу