Тут могла бути Ваша реклама!

ХАБ Журавлевка

🟡 12:23 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

Natalia ladyskaya

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 1
  • 🟡 12:23 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Вроде люди волонтерят, но видимо зазвездили— хамят, людей обкладывают как умеют, вещи раздают своим получше, остальным мотлох. Критику не принимают, просто выкидывают при малейшем высказывании недовольства. Мы все устали от войны, но если не умеешь работать с людьми или выгорел— уходи. Нельзя вести себя как короли, что милостыню раздают , да еще по своему усмотрению. Очень жаль что такое происходит.

• 🟡 12:23 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Соглашусь с Вами. Такого хамства, как в этом ХАБе я не встречала. Особенно, когда ты стоишь с 46 размером, а тебе тычут 42 размер и при этом еще и донаты чуть-ли не вытрясывают.

Заканчивается третий год войны. Халявщики все ееще ходят "за помощью".
Видимо это дагноз.

Вроде люди волонтерят, но видимо зазвездили— хамят, людей обкладывают как умеют, вещи раздают своим получше, остальным мотлох. Критику не принимают, просто выкидывают при малейшем высказывании недовольства. Мы все устали от войны, но если не умеешь работать с людьми или выгорел— уходи. Нельзя вести себя как короли, что милостыню раздают , да еще по своему усмотрению. Очень жаль что такое происходит.
Идет третий год войны. Мужчины в окопах, в нечеловеческих услвояих защищшают нашу страну, в том числе и вас. Отдают свое здоровье, свои жизни. Другие люди каждый день донатят на автомобили, РЭБ, дроны. Пока вы ходете клянчите гуманитарку.
Более того, еще и возмущаетесь.
Скажите, вам вообще не знакомо такое понятие как стыд?

Идет третий год войны. Мужчины в окопах, в нечеловеческих услвояих защищшают нашу страну, в том числе и вас. Отдают свое здоровье, свои жизни. Другие люди каждый день донатят на автомобили, РЭБ, дроны. Пока вы ходете клянчите гуманитарку.
Более того, еще и возмущаетесь.
Скажите, вам вообще не знакомо такое понятие как стыд?
Ойбля. Я би зрозуміла, якби це писав мущіна з окопу (с) а не форумній дємагог-вояка з жінками, які ходять по безкоштовні чужі речі.
Ходила дивитись дитячі речі в кілька хабів, один в Харкові, інші нє, лише в Харківському з мене теж збили грошенят, фактично продали, як в дешевому секонді) в інших просто заходь вибирай з того шо люди поприносили.
Оскільки я не дитина, мій розмір не змінюється як в них, то я собі спокійно ношу куртяк, який безкоштовно взяла в такому хабі наприкінці березня 2022 року, він чудовий.

В принципі примусово збивати гроші (донати або внески на розвиток хабу) з людей, які приходять в такі хаби - якось не альо. Особливо, якшо паралельно великими літерами написано, шо допомога хабу по можливості і бажанню.
Це як я на ринку з трамвая вийшла, 10 тіл в пікселі почало шерстити 5 калік, шо вийшли зі трамваю, а поруч забита парковка стоїть і купа мужиків туди-сюди снує) не та цільова авдиторія.

В жовтні в хабі намутила чудові чобітки зимові, капці домашні мякенькі і зимовий костюм для дитини. Все безкоштовно.
І якшо порахувати, скільки я віддала на "автомобили РЕБ і дрони", то якраз би вийшло то всьо купить новеньке) а так шось задонатила, шось взяла безкоштовно. Карочє харе тут з табурєткі стішки двігать, т-щ політрук, не на часі.

Ойбля. Я би зрозуміла, якби це писав мущіна з окопу (с) а не форумній дємагог-вояка з жінками, які ходять по безкоштовні чужі речі.
Ходила дивитись дитячі речі в кілька хабів, один в Харкові, інші нє, лише в Харківському з мене теж збили грошенят, фактично продали, як в дешевому секонді) в інших просто заходь вибирай з того шо люди поприносили.
Оскільки я не дитина, мій розмір не змінюється як в них, то я собі спокійно ношу куртяк, який безкоштовно взяла в такому хабі наприкінці березня 2022 року, він чудовий.
Вы не в состоянии купить себе куртяк или сапожки?

Назад
Зверху Знизу