Гос.регистрация смерти уже проведена, медицинское свидетельство о смерти подавать не нужно. Процедура как при выдаче повторного свидететльства:
Свідоцтво про смерть повторно видається другому з подружжя, а також дітям, у тому числі й усиновленим, та їх законним представникам, близьким родичам померлого (братам і сестрам, онукам, діду і бабі як з боку батька, так і з боку матері), особі, яка є спадкоємцем за законом або заповітом, представникові органу опіки та піклування у разі виконання ним повноважень з опіки та піклування стосовно осіб, які мають право на отримання такого свідоцтва.
У заяві (додатки 24 - 28) щодо повторної видачі відповідного свідоцтва про державну реєстрацію акту цивільного стану зазначаються: прізвище, власне ім'я, по батькові та адреса заявника; прізвище, власне ім'я, по батькові особи, щодо якої запитується свідоцтво; яке необхідне свідоцтво; коли і яким органом державної реєстрації актів цивільного стану складено актовий запис цивільного стану; мета запиту цього свідоцтва та проставляється особистий підпис заявника.
8. Особам, які звернулися до відділу державної реєстрації актів цивільного стану особисто, свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану повторно видаються того самого дня при пред'явленні ними паспорта або паспортного документа.
Кроме своего паспорта, надо принести документы, подтверждающие родство (свидетельства о рождении, браке и проч.). Также принесите паспорт умершего, его вообще-то должны изъять.
Додаток 28
до Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні*
До _________________________________________
* * * * (назва відділу державної реєстрації актів цивільного стану)
від _________________________________________,
* * * * * * * * * * * * * * * (прізвище, власне ім'я, по батькові)
місце проживання ____________________________
____________________________________________,
пред'явлений ________________________________,
* * * * * * * * * *(назва документа: паспорт або паспортний документ)
серія ___________ номер _______________________,
виданий _____________________________________
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *(яким органом та коли)*
ЗАЯВА
Прошу повторно видати мені свідоцтво про смерть ______________________________________
__________________________________________________________________________________
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *(указати прізвище, власне ім'я та по батькові, ступінь родинного зв'язку)*
Державна реєстрація смерті проведена в _______________________________________________
(указати місце і дату проведення державної реєстрації)
__________________________________________________________________________________
Свідоцтво потрібне _________________________________________________________________
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * (зазначити мету витребування свідоцтва)*
актовий запис N ______ від ____________
Підпис посадової особи, яка видала свідоцтво, ______________
Свідоцтво про смерть повторно видано при пред'явленні заявником: _______________
* * * * * * * * * * (перелік документів, що підтверджують родинні стосунки з особою, на яку отримується свідоцтво
* * * * * * /назва документа, його серія та номер, прізвище, власне ім'я, по батькові особи, на яку складений документ,
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * місце та дата його видачі/)*