Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Видеонаблюдение. Прошу совета

• Автор теми Автор теми Dobriu
  • Дата створення Дата створення
Взагалі, може краще зв'язатися по відео або TeamViewer і вирішити проблему раз і назавжди?

Взагалі, може краще зв'язатися по відео або TeamViewer і вирішити проблему раз і назавжди?
Проблем немає. Те що встановили - працює ( хоча що здивувало, на упаковці написано Н264, а при вмиканні на екрані Н265+). Просто, є інший реєстратор, старючий, 2003 року, якщо не помиляюсь, на ньому також написано Н264, от коли я спробував підключити його замість працюючого, то показує що камера під'єднана, але відео нема.

Проблем немає. Те що встановили - працює ( хоча що здивувало, на упаковці написано Н264, а при вмиканні на екрані Н265+). Просто, є інший реєстратор, старючий, 2003 року, якщо не помиляюсь, на ньому також написано Н264, от коли я спробував підключити його замість працюючого, то показує що камера під'єднана, але відео нема.
Думаю, що нову камеру, яка вміє 265, можна перелаштувати на 264, якщо треба. Якість відео буде трохи гірше, розмір трохи більший.
Бо 264 вже під 20 років, його підтримує майже все.

на упаковці написано Н264, а при вмиканні на екрані Н265+
я когда имею дело с китайской электроникой, наоборот очень настораживаюсь когда то что написано на упаковке чётко совпадает с тем что внутри :D:D

Назад
Зверху Знизу