Выбор холодильника

Какой НоуФрост? Люди которым меньше 30 лет даже слова такого не знают.

у меня есть очень сильные сомнения что в Хозе есть люди которым меньше 30 :D

Хто має досвід по експлуатації і ремонту холодильника. Прошу дати пораду. У мене Стінол 256Q. Там стоїть компресор TLES6F, Германія. Йому вже років 15 і працював задовільно. Після простою в вимкненому стані 4 місяці, а потім включенні, він перестав генерувати холод. Компресор працює і через декілька хвилин на ньому спрацьовує термореле і він вимикається. Майстер відкрив компресор (спиляв трубку і потім припаяв клапан Шредера). Шипіння було мало. Потім він заміряв тиск, який дає компресор. Вийшло приблизно 23 атм. Заправив 110 г фреону. Компресор працював, але трубка нагнітання була холодна і холоду не було. Години через 2 включив знову і він запрацював - решітка ззаді почала нагріватися і пішов холод в морозилку (вона зверху).
Після тренування зараз такі результати. Коли термостат включено на 2, то він працює хвилин 25-30 і забезпечує в морозилці -22-24 град, а в нижній камері приблизно +9-10 град. В кімнаті, де стоїть холодильник, температура приблизно 28-30 град. Решітка ззаді прогрівається не вся. Там 10 вертикальних трубок, то прогрівається приблизно половина з них. Прошу людей з досвідом в цій справі висловити свою думку з приводу 1. Чи нормальний тиск на виході компресора? 2. Чи нормальна температура в камерах і періоди роботи і "відпочинку" компресора? 3. Чи нормально, що ззаді решітка прогрівається не вся, а тільки до половини? 4. Які могли бути можливі причини відказу в роботі холодильника і того, що він не почав працювати одразу після заправки новим фреоном? Дякую тому, хто висловить свою думку з приводу перелічених питань. Думаю, що багато хто зараз стикається з проблемами в роботі холодильника. Всім мирного неба.

Могу сказать,что сзади конденсор у меня тоже не весь греется,это нормально.и температуры у вас абсолютно нормальные,при такой жаре в комнате .похолодает,будет ещё лучше работать холодильник .а вот после манипуляций с компрессором ,чувак вам не менял фильтр-осушитель ,и капилярку не проверял? А то случаи бывают ,что капилярку или фильтр забивается ,грязью с компрессора

Дякую за відповідь. Фільтр міняв на новий, а капілярку не продував. Можливо, що капілярка частково забита і це заважає холодильнику краще генерувати холод?

Дякую за відповідь. Фільтр міняв на новий, а капілярку не продував. Можливо, що капілярка частково забита і це заважає холодильнику краще генерувати холод?
Конечно.бывает такое

Напевно, Ви мали на увазі 3 роки, а не 30.
Це жарт?
Коли распався радянський союз, в якому у всіх були радянські холодильники, які треба було розморожувати, в Україні заявилися холодильники NoFrost.
І всі кругом говорили "Ноу Фрост!", "О у вас новий холодильник? Ноу Фрост...."

Зараз немає холодильників не "Ноу Фрост".
Якщо, звичайно, хтось не купує радянський холодильник Дніпр 1975 року випуску

Це жарт?
Коли распався радянський союз, в якому у всіх були радянські холодильники, які треба було розморожувати, в Україні заявилися холодильники NoFrost.
І всі кругом говорили "Ноу Фрост!", "О у вас новий холодильник? Ноу Фрост...."

Зараз немає холодильників не "Ноу Фрост".
Якщо, звичайно, хтось не купує радянський холодильник Дніпр 1975 року випуску
Да продаются ещё без ноуфрост,хватает,я бы такое до сих пор бы взял ,на даче и дома стоят ещё работают нормально,импортные ,не нашенские

а в чём прикол "не ноу фрост" ?
Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу. Дуже низька ціна. І дуже просто полагодити, якщо щось-таки сталося.
Я купив Дельфу без но-фроста, малу. Викинув її рідний компресор і поставив клон 12/24В Данфосса. Десь раз на місяць підвищую температуру термостата і виливаю воду з корита. Від звичайного авто-акумулятора воно працює десь дні 3.

Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу. Дуже низька ціна. І дуже просто полагодити, якщо щось-таки сталося.
Я купив Дельфу без но-фроста, малу. Викинув її рідний компресор і поставив клон 12/24В Данфосса. Десь раз на місяць підвищую температуру термостата і виливаю воду з корита. Від звичайного авто-акумулятора воно працює десь дні 3.
Покупал лж лет 20 назад, еще в мксе. ТТТ - працюет, нема проблемов, нофрост есесно.

Пережил два переезда, ттт. Сейчас на даче, напруга скачет там всегда и до и после.

Инверторний вроде, не помню уже а посмотреть сейчас не можу)

Покупал лж лет 20 назад, еще в мксе. ТТТ - працюет, нема проблемов, нофрост есесно.
Це дуже добре. Ми теж десь в ті роки взяли неінверторний Зануссі зі "стіною плачу".
А дядькові, який зараз в окупації, віддали Днєпр-2 і Оку-3 десь початку 70-х років. Працюють. Все ще з рідними компресорами. Якби він у Оки не пробив по дорозі конденсатор, і заправляти не довелося б. Де знайшли в селі R-12, я навіть не знаю.

Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу.
ну если с этой позиции смотреть, то да. Хотя тут напрашивается аналогия с Жигулями и нормальной машиной.
Ну это каждому своё...

ну если с этой позиции смотреть, то да. Хотя тут напрашивается аналогия с Жигулями и нормальной машиной.
Ну это каждому своё...
Нет, конечно. Это просто разные пути решения.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу