Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Напевно, Ви мали на увазі 3 роки, а не 30.Какой НоуФрост? Люди которым меньше 30 лет даже слова такого не знают.
Конечно.бывает такоеДякую за відповідь. Фільтр міняв на новий, а капілярку не продував. Можливо, що капілярка частково забита і це заважає холодильнику краще генерувати холод?
Це жарт?Напевно, Ви мали на увазі 3 роки, а не 30.
Да продаются ещё без ноуфрост,хватает,я бы такое до сих пор бы взял ,на даче и дома стоят ещё работают нормально,импортные ,не нашенскиеЦе жарт?
Коли распався радянський союз, в якому у всіх були радянські холодильники, які треба було розморожувати, в Україні заявилися холодильники NoFrost.
І всі кругом говорили "Ноу Фрост!", "О у вас новий холодильник? Ноу Фрост...."
Зараз немає холодильників не "Ноу Фрост".
Якщо, звичайно, хтось не купує радянський холодильник Дніпр 1975 року випуску
а в чём прикол "не ноу фрост" ?я бы такое до сих пор бы взял
Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу. Дуже низька ціна. І дуже просто полагодити, якщо щось-таки сталося.а в чём прикол "не ноу фрост" ?
Покупал лж лет 20 назад, еще в мксе. ТТТ - працюет, нема проблемов, нофрост есесно.Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу. Дуже низька ціна. І дуже просто полагодити, якщо щось-таки сталося.
Я купив Дельфу без но-фроста, малу. Викинув її рідний компресор і поставив клон 12/24В Данфосса. Десь раз на місяць підвищую температуру термостата і виливаю воду з корита. Від звичайного авто-акумулятора воно працює десь дні 3.
Це дуже добре. Ми теж десь в ті роки взяли неінверторний Зануссі зі "стіною плачу".Покупал лж лет 20 назад, еще в мксе. ТТТ - працюет, нема проблемов, нофрост есесно.
ну если с этой позиции смотреть, то да. Хотя тут напрашивается аналогия с Жигулями и нормальной машиной.Нема єбанутої електроніки, яка може в будь-який момент вийти з ладу.
Приблизно так і є.ну если с этой позиции смотреть, то да. Хотя тут напрашивается аналогия с Жигулями и нормальной машиной.
Нет, конечно. Это просто разные пути решения.ну если с этой позиции смотреть, то да. Хотя тут напрашивается аналогия с Жигулями и нормальной машиной.
Ну это каждому своё...