Bayarski Статус: Offline Реєстрація: 03.11.2010 Повідом.: 581 Оголошень: 1 16.12.2021 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #21 Re: Выбор современного БП Трололоша сказав(ла): И мой купили буквально 5 минут назад тащу на нп Натисніть, щоб розгорнути... Цены растут, все спешат!
Re: Выбор современного БП Трололоша сказав(ла): И мой купили буквально 5 минут назад тащу на нп Натисніть, щоб розгорнути... Цены растут, все спешат!
Трололоша Т Статус: Offline Реєстрація: 09.10.2018 Повідом.: 5039 16.12.2021 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #22 Re: Выбор современного БП Bayarski сказав(ла): Цены растут, все спешат! Натисніть, щоб розгорнути... Жаба давит за комп ппц пересобирать лень и бандура большая + было мониторов дочерьа на самолете с собой брать бессмысленно 8(
Re: Выбор современного БП Bayarski сказав(ла): Цены растут, все спешат! Натисніть, щоб розгорнути... Жаба давит за комп ппц пересобирать лень и бандура большая + было мониторов дочерьа на самолете с собой брать бессмысленно 8(
Bayarski Статус: Offline Реєстрація: 03.11.2010 Повідом.: 581 Оголошень: 1 16.12.2021 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #23 Re: Выбор современного БП Трололоша сказав(ла): Жаба давит за комп ппц пересобирать лень и бандура большая + было мониторов дочерьа на самолете с собой брать бессмысленно 8( Натисніть, щоб розгорнути... Мне осталось как-то добыть видеокарту в честном бою, покупать бессмысленно и больше апгрейда я в жизни делать не буду!
Re: Выбор современного БП Трололоша сказав(ла): Жаба давит за комп ппц пересобирать лень и бандура большая + было мониторов дочерьа на самолете с собой брать бессмысленно 8( Натисніть, щоб розгорнути... Мне осталось как-то добыть видеокарту в честном бою, покупать бессмысленно и больше апгрейда я в жизни делать не буду!
Трололоша Т Статус: Offline Реєстрація: 09.10.2018 Повідом.: 5039 16.12.2021 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #24 Re: Выбор современного БП Брал на 8 1080ти отдал за 24
Bayarski Статус: Offline Реєстрація: 03.11.2010 Повідом.: 581 Оголошень: 1 17.12.2021 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #25 Re: Выбор современного БП Вообщем пока не поставил, но уже рекомендую!)