Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все что касается покатушек, сборов и общей организации.

• Автор теми Автор теми LiTTleFish
  • Дата створення Дата створення
ездил. а что бы не ловить-свет хороший ставьте.;)

точно ніколи не ловив.й не їздив по лісу у темряві...
хіба що денне,а так ніяке освітлення не допоможе тобі бачити вище,ніж за метрв від землі
чому фари завжди ставлять найнижче до землі?бо освітлення завжди недостатнє(на авто навіть,де джерело живлення набагато потужніше) й деталі гірше видно,око кольори гірше розрязніє.
і що нас рятує?а рятують тіні - кожна найменша нерівність має тінь,яка добре контрастує з цією освітленою нерівністю й дорогою поряд,що й дає можливість її добре бачити.чим нижче фара - тим більші тіні.
а гілка по-перше тінь буде відкидати незрозуміло куди,а по-друге фари спроектовані щоб світити на дорогу,а не вперед чи вгору - бо розуміїться їзда по дорозі,що вище дороги нема нічого.якщо світити буде й вперед/вгору,то на дорогу буде світити слабше.

Останнє редагування:
Сегодня часа в 4 предлагаем поехать в сторону Ольховки. Высмотрели там хороший большой водоем. координаты: Долгота: 36°30′44.16″ в. д. (36.512267)
Широта: 49°59′4.97″ с. ш. (49.984715). 3 человека едут точно (я, эндрю, излом). кто желает присоединиться-мои координаты 0669767995 Сергей.

Сегодня часа в 4 предлагаем поехать в сторону Ольховки. Высмотрели там хороший большой водоем. координаты: Долгота: 36°30′44.16″ в. д. (36.512267)
Широта: 49°59′4.97″ с. ш. (49.984715). 3 человека едут точно (я, эндрю, излом). кто желает присоединиться-мои координаты 0669767995 Сергей.

та вроде дождь находит,как раз к 4 часам или позже наверно будит:D,ну вообще,удачи вам,я бы мог с вами катнуть,но огород не дает покоя мне,пока сухо надо засадить его

а что с собой брать?и во сколько финиш?

в 4 часа
с собой-рем комплект и что есть будешь ну и воду соответственно
старт-метро м. Жукова

та вроде дождь находит,как раз к 4 часам или позже наверно будит:D,ну вообще,удачи вам,я бы мог с вами катнуть,но огород не дает покоя мне,пока сухо надо засадить его

не, дождь пошел примерно в 20 часов с градом:D

та й той дуже маленькою хмаркою літав
я від неї успішно тікав

ух е.... глянул сейчас на вел-и ужаснулся... с какой же части его мыть начинать....

всем спасибо!покатались вчера хорошо;)

поехали завтра на высоту конева?

на конева мож и не поедем, а вот покататься нуна;)

ну так жеж Серегу ждем,да и на работе я еще;)

ну короче я дома, свободный,как намылитесь звякните, мне 15 минут на одевание и т.д.

Назад
Зверху Знизу