Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Зачем вам переходить на гантели?...
Коляска сидячая хоть была с собой?

А хтось знає, чому місто затянуте димом? І прикордоння теж.
Може то бнр підгорає?
Або наші ліси(
Зарево было, рано утром , далеко-на горизонте, беззвучно(очень далеко), сирены не было

А хтось знає, чому місто затянуте димом? І прикордоння теж.
Може то бнр підгорає?
Або наші ліси(
На Даниловке сухую траву и листья жгут... Сегодня в группе района депутатша разорялась, мол вызывайте полицию (в каждый двор, угу)

Найнеприємніший сон за всю війну.
Навіть сни про ракети за вікном не такі бридкі були.
Наснився мій город в селі, грядки з полуницею, квіти. Я і донька. Вона така типу років 5 вже. Я роздивляюсь кущики і так мені гарно, тихо кругом. І тут вона каже - мамо, поїхали звідси, мені тут лячно, тут стріляють.

Недавній ранковий обстріл, вона якраз прокинулась попити водички, і понеслось. Вікна на південь, видно дим. Ще один дим. Заснула. Я ж випила кави, нафарбувалась і понеслась далі рухати свій (наш) світ.

А ще вона боїться коли на неї наставляють іграшкову зброю. Дівчина не надто боязлива, але в таких ситуаціях розстроюється. А одному хлопцю якось сказала - "не можна стріляти". Всі ці ситуації відбулись, коли мене не було поруч. Я б мабуть хлопцям переказала, що нам на курсах наказували вивчити як 2*2 - не наставляти зброю на свого, навіть розряджену, ніяк і ніколи не наставляти на свого.

Шось ***ха знову виє.
Несусь далі рухати наш світ)

IMG_20230926_145024.jpg
IMG_20230926_144550.webp

Останнє редагування:
Хотела увидеть фрагмент антитерристических учений, но увы... не с моим счастьем.

Архитектурный памятник напротив ТЮЗа немного очистили от мусора.
Может, можно даже реставрировать, но... не с моим счастьем. :(
Боюсь, там тоже вставят сундук.

Ну не только нравятся, если честно, я считаю, что раз такая ситуация в стране и если я в этой стране остаюсь, то мне надо иметь хорошую физ.подготовку, уметь обращаться с оружием и оказывать первую помощь. Не обязательно для войны, это просто надо уметь. Как водить авто. Чего я тоже пока не умею, но в планах.
Короче над всем этим потихонечку работаю.
Кстати, про вождение и права: с октября вступает в силу закон, который позволяет самостоятельное изучение теории, т.е. для теории не обязательно нужна автошкола и для сдачи теории не обязательна медкомиссия, а также отменяется ограничение на количество попыток практического экзамена

А ще вона боїться коли на неї наставляють іграшкову зброю. Дівчина не надто боязлива, але в таких ситуаціях розстроюється. А одному хлопцю якось сказала - "не можна стріляти". Всі ці ситуації відбулись, коли мене не було поруч. Я б мабуть хлопцям переказала, що нам на курсах наказували вивчити як 2*2 - не наставляти зброю на свого, навіть розряджену, ніяк і ніколи не наставляти на свого.
мне еще в моем мирном детстве не разрешали целиться в людей детским пистолетиком. Хотя в нем даже пуль не было, просто щелкал и все

Какой интересный человек!

Як покінчити з війною? - Жак Фреско українською

Забыла рассказать!
Видела ****а на Рождественской.
Видимо, хозяин секонда (стока).
Днем сидел на стуле под дверью - такой вальяжный, расслабленный...
Я ему обрадовалась как родному!
Видимо, тоже из неуезжантов. :)
Запахло мирной жизнью.

Це жорстоко і незбагненно.
Може в цьому й моя провина.
Дві години назад за мене
невідомий солдат загинув.

В нього - холод, а в мене - протяг.
В нього - "нуль", а у мене - справи.
Пролилися на теплий одяг:
в нього кров, а у мене - кава.

Вітер бавиться; дощ скажений
не вгамується у долині.
Дві хвилини назад за мене
невідомий солдат загинув.

В мене - ліжко, а в нього - вирва;
й переляканий крик зозулі.
В мене раптом в висках зболіло,
а у ньому - чотири кулі.

Так жорстоко і так буденно,
мов життя й потойбіччя змова:
Дві секунди назад за мене
невідомий загинув знову.

Вітер бавиться, свище хижо.
Мій годинник рахує всюди:
Рік. Хвилина. Година. Тиждень.
Дві секунди. Одна секунда.

Альона Васильченко

Який жах ця ФАБ-500 чи як його.
Алекс згадував недавно.
Сегодня опять прошлась случайно мимо локации.
Страшнее ничего не видела.
Бедные люди! О старинных домах отдельные слезы.

Назад
Зверху Знизу