Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Тюменский государственный университет

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Твиттере Порошенко вой и стоны *****ездалов

Велика Британія має намір розширити військову присутність в Україні і для цього відправить на територію країни Королівську морську піхоту і патрулі Королівського флоту.

Велика Британія має намір розширити військову присутність в Україні і для цього відправить на територію країни Королівську морську піхоту і патрулі Королівського флоту.

:клас:
Схоже, брити нарешті вирішили, яким чином відповісти слопатоєдам за Солсбері. Я подивлюсь, як свинорилі спробують заблокувати хоч якусь лодочку Королівського флоту.:D

:клас:
Схоже, брити нарешті вирішили, яким чином відповісти слопатоєдам за Солсбері. Я подивлюсь, як свинорилі спробують заблокувати хоч якусь лодочку Королівського флоту.:D

В этой статье пишут,что *****ы собираются кошмарить суда,которые идут в Одесский порт.Бриты решили пособить.Данные разведки ,скорей всего,Ми-6

P.S.Бриты стали решительнее после того,как их министр побывал на передовой с дыНыРой

В этой статье пишут,что *****ы собираются кошмарить суда,которые идут в Одесский порт.Бриты решили пособить.

Так я ж і кажу, на що це схоже:
*****и: пєрєкроєм Адесу, пусть хахли аткривают воду в Крим
наші: пішли *****
*****и: гатовтєсь
брити: шо тут, як справи? Ми у Азовському морі рибку трохи половимо. На військових фрегатах. На шпілі подивимось. На мости.
*****и: ...

«23 вересня пошуково-рятувальне судно «Донбас» та морський буксир «Корець» пройшли Керченську протоку. При цьому Військово-Морські Сили ЗС України не просили дозволу у країни агресора», — наголосили у ВМС.

P.S.*****ы везде божатся,что Украина делала запрос *****ам на прохождение кораблей через пролив

Должен. Да не захотел.:D:D:D

Он получил бриллиантовый пояс WBO во время своего пребывания в Лондоне, зачем ему еще потеть в раздевалке.

6gecdb.webp

видео

Назад
Зверху Знизу