Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
По сюжету вторая.Тень чернобыля первая![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По сюжету вторая.Тень чернобыля первая![]()
Чтобы некому было отливать на товар на нижней полке магазина, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.А з собаками чого не можна?
однология: 9 чи 10 не чує бабаДиректХ 9-10-11 трилогия сталкера![]()
я про-то как движку игры директы прикручивалиоднология: 9 чи 10 не чує баба
Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз.після нового року планують заборонити сатанинські долар/євро. а як заборонити - то і ніяких компроментуючих жубль курсів не буде. а з женьмінбі можна і домовитися...
пффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз
Я думаю, що Пу разом з шайкоюпффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.
то він примружився чи зажмурився?
Интересно, сколько его семья получит фублей за него.то він примружився чи зажмурився?
кілограм рисуИнтересно, сколько его семья получит фублей за него.
Я не пойняв... У них же "Смута" є... Ігра "всєх плємьон і народафф"...Очередной руснявый миф "да куда же вы без нас" похоронен. Хороший день
![]()
Шо, і компот с мятной саранчой не помог?
Та щас. Портрет Винипуха и ****окартинку с обратной стороньі...кілограм рису