Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Удар балістичною ракетою ATACMS з розривною частиною по закамуфльованому бліндажу російських військових на території Бєлгородської області

Росіяни у Первомайському на самокатах

2Bvw7oPylSbykk5jh7nJvTuUmeq1CUDzQL.jpg

можливо. ніхто крім фінів ще не спромігся. а що тобі це жито? його зараз у пустелях вирощуть. не чув?
Во первьіх жито это рожь по русски.
Она не настолько прихотлива как пшеница, но и ее я не сльіхал шоп в промьішленньіх масштабах в заполярье вьіращивали. Льісенко попробовал - вьішел пшик.
Во вторьіх пустьіня дело такое. В оазисах даже пальмьі растут. Такшо ежели в пустьіне есть оросительньіе системьі можно соответственньіе культурьі вьіращивать. Шо древние египтяне и делали. А вот шо касается чукчей в этом плане - история молчит как вобла у пива.

Во первьіх жито это рожь по русски.
Она не настолько прихотлива как пшеница, но и ее я не сльіхал шоп в промьішленньіх масштабах в заполярье вьіращивали. Льісенко попробовал - вьішел пшик.
Во вторьіх пустьіня дело такое. В оазисах даже пальмьі растут. Такшо ежели в пустьіне есть оросительньіе системьі можно соответственньіе культурьі вьіращивать. Шо древние египтяне и делали. А вот шо касается чукчей в этом плане - история молчит как вобла у пива.
повертаючись до мусковитів, то в них вистачає пахотних земель для вирощування аби чого. у широтах навіть південніших за Харківщину

повертаючись до мусковитів, то в них вистачає пахотних земель для вирощування аби чого. у широтах навіть південніших за Харківщину
Есть, не спорю, но в заполярье пшеница не растет а чукчи и там живут.
Ну Ок, для чего тогда ***лу украинские земли? Дорога в Крьім?

задля понту. мовляв: "і я володімєжр-заво"єватєль, підкорювач непокрних слов"ян." тут вже точно не про життєвий простір та лани
Войну ради понтов даже идейноебнутьіе большевики с ******ами не вели. Все в матеріальній интерес упирается.

Назад
Зверху Знизу