Статус: Офлайн
Повідом.: 39028
Повідом.: 39028

Саранча.А нахуя усе це?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Саранча.А нахуя усе це?
Он как раз засратьій и бьіл.Такой засратый???
Вряд ли![]()
А нахуя карпатську нефть вьікачивали при наличии сибирской?нахуя усе це?
легкоздобувна, як і Харківський газА нахуя карпатську нефть вьікачивали при наличии сибирской?
Думаешь, за полярньім кругом пшеницу легче растить чем в Украине?легкоздобувна, як і Харківський газ
можливо. ніхто крім фінів ще не спромігся. а що тобі це жито? його зараз у пустелях вирощуть. не чув?Думаешь, за полярньім кругом пшеницу легче растить чем в Украине?
Во первьіх жито это рожь по русски.можливо. ніхто крім фінів ще не спромігся. а що тобі це жито? його зараз у пустелях вирощуть. не чув?
повертаючись до мусковитів, то в них вистачає пахотних земель для вирощування аби чого. у широтах навіть південніших за ХарківщинуВо первьіх жито это рожь по русски.
Она не настолько прихотлива как пшеница, но и ее я не сльіхал шоп в промьішленньіх масштабах в заполярье вьіращивали. Льісенко попробовал - вьішел пшик.
Во вторьіх пустьіня дело такое. В оазисах даже пальмьі растут. Такшо ежели в пустьіне есть оросительньіе системьі можно соответственньіе культурьі вьіращивать. Шо древние египтяне и делали. А вот шо касается чукчей в этом плане - история молчит как вобла у пива.
Опять надули. На-ду-ли!
Есть, не спорю, но в заполярье пшеница не растет а чукчи и там живут.повертаючись до мусковитів, то в них вистачає пахотних земель для вирощування аби чого. у широтах навіть південніших за Харківщину
задля понту. мовляв: "і я володімєжр-заво"єватєль, підкорювач непокрних слов"ян." тут вже точно не про життєвий простір та ланиНу Ок, для чего тогда ***лу украинские земли? Дорога в Крьім?
Войну ради понтов даже идейноебнутьіе большевики с ******ами не вели. Все в матеріальній интерес упирается.задля понту. мовляв: "і я володімєжр-заво"єватєль, підкорювач непокрних слов"ян." тут вже точно не про життєвий простір та лани