Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

2CKRV228sxw2MK9gKH4BZZ3jTTxMPdInBe.webp

И шо, много смердит? Надо б пойти, черепух набрать. Для дивана.:ги:
Приблизно в жовтні ходили з побратимом в рекогносцировку, шукати місце під позицію ПТРК, їшли в прямому сенсі по трупах. Він знімав відео, а потім питає "тобі скинути на пам'ять?", я відмовився, ***** таку пам'ять, краще все це забути. Щоправда, потім він і сам видалив те відео. Найприкріше те, що серед десятків *****ів, нарахували чоловік 5 наших, яких чомусь не забрали.

И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.

А зачем делиться полезным содержимым с "******ами"?
Так треба здаватись асвабадітєлям? Вони нас захищати йдуть? Жаль. А я вважав Вас розумним.

Так треба здаватись асвабадітєлям? Вони нас захищати йдуть? Жаль. А я вважав Вас розумним.
Цитату, будь ласка! Де я пропонував здаватися? Не плутайте пояснення ситуації з пропозиціями. Ще й вигаданими!

Как это чмоня в Италию попало вообще :незнаю:
Пути скрепанутых неисповедимы... Обратите внимание на последнюю фразу. "Шалава бесовская!" Верующий до межушного ганглия черепной коробки!

Пути скрепанутых неисповедимы... Обратите внимание на последнюю фразу. "Шалава бесовская!" Верующий до межушного ганглия черепной коробки!
Такие верующие за копейку в алтаре насрут.

И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.

А зачем делиться полезным содержимым с "******ами"?
Какими нахрен ресурсами?

Назад
Зверху Знизу