Статус: Офлайн
Повідом.: 5613
Повідом.: 5613

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Одна из пронумерованных вот такое сказала:Ну да.
****юків можна одразу у пакети одягати...Победобесие 2023
![]()
уявляю, який шабаш буде за два роки... ну а чом би й ні? он у Мексиці ж є парад День мертвих ...
За два роки ***ляндії в тому вигляді, що є зараз, вже не буде.уявляю, який шабаш буде за два роки... ну а чом би й ні? он у Мексиці ж є парад День мертвих ...
не треба втішатися сподіваннями. ***ла може й не буде, а хйуляндія (на превеликй сум) залишиться. у уж точно побєдобєсіє залишиться, бо вбивалося у нервові вузли комах, що там мешкають десятиріччами...За два роки ***ляндії в тому вигляді, що є зараз, вже не буде.
Я все ж думаю, що ***ляндія розпадеться.не треба тішити себе сподіваннями. ***ла може й не буде, а хйуляндія (на превеликй сум) залишиться. у уж точно побєдобєсіє залишиться, бо вбивалося у нервові вузли комах, що там мешкають десятиріччами...
якщо за два роки розвалиться, з мене Бейліз чи Апєроль (чи що там дівчата п"ють)... 😉 запам"ятайте цей ХФітЯ все ж думаю, що ***ляндія розпадеться.
Так і добре. Треба шоб всі були в курсі як виглядає парад другої армії.Кстати, пишет Корреспондент.нет, что один из наших телеканалов вел прямую трансляцию на ютубе.
От начала до самого конца, включая речь одного их ***лов.