Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Это для многих впервые увиденных шок... Если отьехать от прекрасной Сумской области на болота в ***нск в глубь - там писец... В 13 лет дети в полное ****о лазят... Именно в полнейшее - т.е. перемещаются падая... Я там побывал несколько раз - природа красивая, заселенная биомассой...

Это для многих впервые увиденных шок... Если отьехать от прекрасной Сумской области на болота в ***нск в глубь - там писец... В 13 лет дети в полное ****о лазят... Именно в полнейшее - т.е. перемещаются падая... Я там побывал несколько раз - природа красивая, заселенная биомассой...
Шуумєл суурооооо во
***цкій лєс..

Какой-то русский вояка слил информацию что со следующего года будет срок службы 2 года, а потом обосрался

****сти готуються втікати з Каховки, черговий «жест доброї волі?»​

Памʼятаєте, як в Херсоні перед відступом ****сти вкрали єнота?
Так от. Олег Зубков, який минулого разу приїхав особисто красти наших тварин, судячи з усього натякає на черговий «жест доброї волі» росіян в Каховці. Так ще й анонсує нову крадіжку!
Хай ці покидьки памʼятають, що Україна за своїм обовʼяково повернеться!

ещё раз убеждаюсь - сраное подкремлевское ****о

Орки самі нам підказують, які об'єкти в першу чергу треба знищувати на російській території.
До речі сам оцей канал Клирик начебто такий - перетакий антирашинський..Але декілька хвилин назад я просто залишив у коментах допис, який мабуть ніяк не співпадав з баченням цього сумнівного блогера з раші ( тепер він мешкає мабуть в Європі і був раніше якимось у РПЦ) - так мене заблокували чисто за альтернативне судження у коментах..
Там своя секта шанувальників виходить... З України, нажаль, також є...Начебто все правильно, криють русню, за Україну..Но щось воно чимсь іноді попахує...Так що я більше не можу входити на той канал, хоча з нього тут викладав телеги...Ну і пішов цей Клірик *****... :D

Назад
Зверху Знизу