Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вопрос по отчету 1дф

• Автор теми Автор теми Kissy
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 306
Вопрос по отчету 1дф

Подскажите пожалуйста, такая проблема: я ЧП, арендую помещение с апреля, сегодня узнала, что нужно каждый квартал сдавать отчет о том что и где я арендую. Будут ли штрафы за то, что своевременно не сдавала эти отчеты?

Останнє редагування:
Эм, а при чем тут 1 дф?

так назвала этот отчет.... бухгалтер знакомая. может я что-то напутала?

1 дф - это ежеквартальный отчет по начисленному доходу на пользу плательщиков налогов и удержанного с них дохода. Орендные отношения фомой 20-опп регулировались.

Що стосується відповідальності за неподання форми № 20-ОПП, то податківці у консультації, наведеній у ЄБПЗ (розд. 040.12), зазначають, що за неподання такої форми на суб’єктів господарювання накладається штраф згідно з п. 117.1 ПКУ як за неподання у строки та у випадках, передбачених ПКУ, заяв або документів для взяття на облік у відповідному органі ДПС, реєстрації змін місцезнаходження чи внесення інших змін до своїх облікових даних. Таке порушення тягне за собою накладення штрафу:

— на самозайнятих осіб у розмірі 170 грн.;

— на юридичних осіб, відокремлені підрозділи юридичної особи чи юридичну особу, відповідальну за нарахування та сплату податків до бюджету під час виконання договору про спільну діяльність, — 510 грн.

У разі неусунення таких порушень або за ті самі дії, вчинені протягом року особою, до якої були застосовані штрафи за таке порушення, — тягнуть за собою накладення штрафу у подвійному розмірі — 340 грн. та 1020 грн. відповідно.

По 1дф штрафы такие же.

Вас надули. Нет отчета по аренде.

я думаю ТС имеет ввиду что он/она арендует помещение у физ-лица, следовательно выплачивает ему доход, который не был отражен в отчете 1 -ДФ

совет: уточненку не в коем случае не подавать, просто отразить эти суммы в четвертом квартале.

я думаю ТС имеет ввиду что он/она арендует помещение у физ-лица, следовательно выплачивает ему доход, который не был отражен в отчете 1 -ДФ
+1
а человек услышал, все не понял, получился каламбур

совет: уточненку не в коем случае не подавать, просто отразить эти суммы в четвертом квартале.

спасибо за совет:)

Назад
Зверху Знизу