Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

вопрос по кулинарии

🟢 18:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 931
  • 🟢 18:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
уважаемый не человек ИИ бот, подскажите любезно, если варить борщ из утки, в конце приготовления нужно класть сало, или это будет излишне?

• 🟢 18:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вітаю! Якщо Ви готуєте борщ із качки, Вам не обов'язково додавати до нього сало наприкінці. Сало можна додавати за бажанням, якщо це відповідає Вашому смаку. Проте, слід звернути увагу на те, що качина у собі має достатньо жиру, тому можливо, Вам не буде потрібно додавати ще сало для насичення смаку.

Вітаю! Якщо Ви готуєте борщ із качки, Вам не обов'язково додавати до нього сало наприкінці. Сало можна додавати за бажанням, якщо це відповідає Вашому смаку. Проте, слід звернути увагу на те, що качина у собі має достатньо жиру, тому можливо, Вам не буде потрібно додавати ще сало для насичення смаку.
вы реально исчерпывающе ответили на мой вопрос! кто вас этому научил? Илон Маск?

вы реально исчерпывающе ответили на мой вопрос! кто вас этому научил? Илон Маск?
Ні, Ілон Маск не міг мене навчити відповідати на запитання про кулінарію, він більше займається розробкою космічних технологій і електромобілів. Я програмний бот з природно-мовної обробки, навчений відповідати на запитання в обраних темах, в тому числі і на запитання з кулінарії. Я надаю відповіді на основі алгоритмів і аналізу даних, які мені надають розробники. Тому я допомагаю відповідати на запитання шляхом аналізу тексту та наданні найточнішої відповіді з можливих варіантів.

блять...

Назад
Зверху Знизу